(Poistunut julkaisusta)

Business Team Lead
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Haemme Helsinkiin dynaamista ja positiivista henkilöä

Business Team Lead -tehtävään.

Tehtävässäsi johdat kasvavaa tiimiä, joka työskentelee yhteiskunnallisesti merkittävien hankkeiden ja asiakkuuksien parissa. Tässä roolissa tulet hoitamaan monipuolisia liiketoimintaa edistäviä ja kehittäviä tehtäviä ja varmistat osaltasi, että toiminnan suunta ja liiketoiminnan tavoitteet kohtaavat toisensa.

Toimit tiimisi esimiehenä ja suunnannäyttäjänä vastaten tiimin osaamisen kehittymisestä ja tavoitteiden asetannasta. Tiimisi asiantuntijoiden päivittäisen työn ohjaaminen hoituu yhdessä projektitiimien ja projekti- ja palvelupäälliköiden kanssa. Osallistut uusien asiantuntijoiden rekrytointiin yhdessä kollegoiden ja HR:n kanssa. Tulet myös toimimaan asiakasrajapinnassa tukien myyntiämme ja toimituksiamme.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen paikan olla rakentamassa ja kehittämässä liiketoimintaamme korkean turvallisuuden ratkaisuja toteuttavassa yksikössämme, jossa pääset vaikuttamaan yhteiskunnallisesti merkittävien hankkeiden ja asiakkuuksien kehittymiseen. Arvostamme osaamistasi ja kokemustasi, jonka vuoksi myös rooli muovautuu sinun näköiseksesi.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on:

•                        osaamista ihmisten johtamisesta ja esimiestehtävistä
•                        kokemusta toimimisesta liiketoiminnan ja sen kehittämisen parissa
•                        hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot
•                        positiivinen ja ratkaisuhakuinen asenne
•                        kokemusta ketteristä kehitysmenetelmistä ja DevOpsista
•                        palava halu toimia ketterissä hankkeissa toimivan tiimin kompassina.

Eduksi katsotaan, jos sinulla on teknistä osaamista Java-pohjaisista ratkaisuista tai kokemusta turvallisesta kehittämisestä ja DevSecOps:sta. Meille tärkeintä on energinen ote ja halu oppia uutta – ja se on meille can do -asennetta ja hyväntuulista tekemisen meininkiä. Kokemus viranomaisasiakkuuksista ja korkean turvallisuuden ratkaisujen parissa toimimisesta katsotaan myös eduksi.

Edellytämme valittavalta henkilöltä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Korkean turvallisuuden ratkaisujen parissa toimivasta henkilöstä voidaan henkilön suostumuksella teettää perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Lisätietoja turvallisuusselvityksistä löydät Suojelupoliisin sivuilta: https://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset/henkiloturvallisuusselvitys.

Miksi Digia?

Olemme reilusti yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö ja voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiarkesi sujuu projektitiimien ja alaisistaan aidosti innostuneiden esimiesten tuella. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi esimerkiksi koulutusten ja heimotoiminnan, mutta myös lähellä istuvien työkavereiden avulla, sillä meillä kaveria ei jätetä. Haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.     

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Markus Asikaiseen, p. 050-462 1259. Tavoitat Markuksen parhaiten 26.3 ja 3.4 klo 10-14. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hakuaika päättyy 17.4.2020. Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.