(Poistunut julkaisusta)

Business Support Manager
Visma Financial Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Haemme Turkuun Visma Financial Solutionsille täysin uuteen rooliin asiakaslähtöistä Business Support Manageria.

Tehtävässä pääset toimimaan asiakasrajapinnassa johtamalla IT-osaston asiantuntijatiimiä yritystukipalvelutoiminnossa. Päätavoitteenasi on varmistaa asiakkaiden ja muiden sidosryhmien tyytyväisyys. Tiimisi vastuulla on myös huolehtia laskutuspalvelun käyttäjätuesta sekä käyttöönoton onboardingista yhdessä myyntiorganisaation kanssa. Pääset asiantuntijuudellasi luomaan uusia ratkaisuja sekä kehittämään tiimin toimintaa. Rooli on uusi, joten pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön ja rakentamaan kokonaisuutta alusta lähtien.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä asioiden valmiiksi saattamista aikataulussa ja priorisoinnin hallintaa. Osaat lisäksi muuttaa tavoitteet toimenpiteiksi ja innostut tavoitteellisesta työskentelystä. Johdat asioita ja ihmisiä johdonmukaisesti. Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallisen tai teknisen alan korkeakoulututkinto, tärkeintä kuitenkin on että sinulla on kyky innostaa ja inspiroida muita!

Odotamme sinulta:

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

 • kokemusta Service Desk -työstä

 • kykyä työskennellä nopeatempoisissa ja muuttuvissa työtilanteissa

 • hyvää organisointikykyä sekä systemaattista ja pitkäjänteistä työskentelytapaa

 • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja kehittävää asennetta

Eduksi katsomme:

 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa kirjallisesti ja suullisesti

 • halua ja valmiuksia kehittyä

 • kokemusta tiimin toiminnan kehittämisestä ja johtamisesta

 • kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja teknisten palveluiden käyttöönotosta

 • Service Desk-järjestelmän käyttöönottoprojektista/projekteista

Mitä tarjoamme?

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan Pohjoismaiden johtavassa yritysohjelmistoja ja IT-konsultointia tarjoavassa konsernissa

 • Mielenkiintoisen position osana ammattitaitoista ja mukavaa tiimiä, jossa pääset kehittämään tiimin toimintaa

 • Joustavat etätyömahdollisuudet sekä viihtyisät ja modernit toimitilat Turun KOP-kolmiossa

 • Kattavat edut, kuten laaja työterveyshuolto, lounas- ja virike-edut, sekä erilaiset liikuntamahdollisuudet yhdessä tulevien työkavereidesi kanssa

Heräsikö kysymyksiä tehtävän vaatimuksiin tai sisältöön liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa: IT-johtaja Saku Vina keskiviikkona 27.1.2021 klo. 13.00-16.00, puh +358 50 598 5926.

Meillä on avoimena myös toiseen IT-tiimiin esihenkilötehtävä, ja mikäli haluat, että hakemuksesi huomioidaan myös tässä toisessa haussa, kerrothan siitä hakemuksessasi.

Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management -ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal -lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 150 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1400 asiantuntijaa.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.