(Poistunut julkaisusta)

Business Support -henkilö
Nordic Guarantee

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Etsimme nyt Nordic Guaranteen toimistoon Vantaan Äyritielle

pankki- / vakuutus- / takaustoimialaa tuntevaa

BUSINESS SUPPORT -HENKILÖÄ

Etsimme organisaatiomme tehtävään henkilöä, joka ottaa vastuun toimistomme arjen pyörittämisestä ja liiketoiminnan tukemisesta. Käsittelet takaushakemuksia ja osallistut takausten tekemiseen. Tuet underwriting-toimintaa ja avustat myyntiämme. Käsittelet asiakkaittemme tilinpäätöstietoja ja käytät CRM-järjestelmäämme. Avustat kalenterien ylläpidossa, osallistut puhelin- ja sähköpostiliikenteen sekä maksuliikenteen hoitamiseen.

Toivomme sinulta kokemusta vakuutustoimialasta tai pankkialasta. Aikaisempi kokemus riskienhallinnan ja takausten parissa toimimisesta katsotaan eduksi. Tehtävä organisaatiossamme tulee siten osittain rakentumaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Henkilönä olet reipas ja aktiivinen etkä vierasta rutiineja pienessä tiimissämme. Suomen ja englannin kielen taitosi ovat sujuvia.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Tapio Tervomaa, puh. 0400 709532. Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 14.10.2018 mennessä.