(Poistunut julkaisusta)

Business Solution Manager
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Oletko IT-palveluhallinnan kokenut osaaja ja IT-palveluhallinnan intohimoinen kehittäjä? Ratkaisukeskeinen osaaja, joka pystyy rakentamaan realistisia kehitystiekarttoja ja ymmärrät IT-palveluiden haasteet sekä palveluiden ja ratkaisujen elinkaariajattelun?
Etsimme nyt Kuntarahoituksen Common Information Solutions -osastolle kehityspäällikköä.

Kehityspäällikkö / Business Solution Manager

Kehityspäällikkönä / Business Solution Managerina olet IT-palveluiden tuottamisen ja yhteistyön keskiössä; olet osa osastoa, joka vastaa IT-palveluiden hankinnasta ja hallinnasta sekä niihin liittyvistä tietojärjestelmärataisuista, niiden laadusta, kehittämisestä ja ratkaisuarkkitehtuurista sekä ohjaat vastuualueesi järjestelmätoimittajia.

Kehityspäällikkönä toimit aktiivisesti IT -palveluiden kehittämisessä ja tuottamisessa. Vahvuutesi on kommunikaation selkeys – ymmärrät liiketoiminnan tarpeita ja vaatimuksia ja tulkkaat ne sujuvasti teknologiapalvelujen ja tietojärjestelmien kielelle. Osallistut myös projektien suunnitteluun ja johtamiseen. Olet tuloshakuinen ja osallistut budjetointiin sekä vastaat kustannusseurannasta oman vastuualueesi osalta.

Menestyäksesi roolissa

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta erilaisista IT-palveluhallinnan tehtävistä. Tämä on loistava mahdollisuus sinulle, joka olet etsimässä urallesi seuraavaa askelta. Tehtävänkuvaa ja vastuualueita voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan.

Rahoitustoimialan tunteminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Panostamme henkilöstön kehittämiseen, joten sinun on mahdollista kehittää toimialaosaamistasi myös työn kautta.

Toivomme, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit tiiviissä yhteistyössä sujuvasti yli osastorajojen. Olet työskentelytavoiltasi aktiivinen tiimipelaaja ja nautit projektiluontoisesta työskentelystä. Olet ulospäinsuuntautunut ja positiivinen kehittäjä. Toimit luontevasti myös kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja puhut englantia sujuvasti.

Kuntarahoituksessa pääset osaksi menestyvää ja ketterää finanssialan yritystä, jossa pääset ottamaan vastuuta ja voit vaikuttaa oman työpaikkasi kehittämiseen ja omaan kehittymiseesi. Meillä on hyvä yhteisen tekemisen meininki: sitoudumme täysillä työhön ja sen tavoitteisiin, huomioimme onnistumiset ja viihdymme yhdessä. Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan rahoitustalon tulevaisuuden kehitykseen ja työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa tiimissä. Tarjoamme rahoitusalan kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lue lisää tulevista kollegoistasi sekä millainen työpaikka ja työyhteisö Kuntarahoitus oikein on!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Laine, Tech Recruiter – puh. +358 43 824 4189 tai sähköpostitse mikko.laine@barona.fi.