(Poistunut julkaisusta)

Business Solution Manager
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Haemme Espooseen

BUSINESS SOLUTION MANAGERIA

Business Solution Managerina kehität nykyisiä tuote- ja palveluratkaisujamme ja innovoit sekä kehität tulevaisuuden markkinatarpeen vaatimia täysin uusia asiakasratkaisuja yhtiön vision ja strategian ohjaamana. Vastaat asiakas- ja markkinatarpeen kartoittamisesta, osallistut kilpailijaseurantaan ja kehität uusia asiakkaille lisäarvoa tuottavia konsepteja ja lanseeraat ne yrityksen sisällä myyntiä varten. Vastuualueesi liittyy asumisen asiakassegmenttiin. Teet tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen, tuotehallinnan ja myynnin ammattilaisten kanssa.

Ajattelet liiketoiminnallisesti, asiakaslähtöisesti ja myynnillisesti. Ymmärrät millaisia liiketoimintamahdollisuuksia IoT ja pilvipalvelut mahdollistavat. Olet itsenäinen, aktiivinen ja pitkäjänteinen kehittäjä, joka kommunikoi luontevasti ison, globaalisti toimivan organisaation sisällä. Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus tai näkemys operatiivisesta liiketoiminnasta, jossa olet ollut tiiviisti kehittämässä digitaalisia ratkaisuja. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme liiketoimintakokemusta rakentamisen tai kiinteistöjen ylläpidon toimialoilta.

Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoiminnan kehityspäällikkö
Panu Hällfors, p. 040 577 2876.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja laaja-alaisen näköalapaikan maailman johtavassa turvallisuusalan yrityksessä ja mahdollisuuden olla avainpelaajan roolissa rakentamassa joustavan kulkemisen, tilankäytön ja turvallisuusalan menestystarinaa. Tehtävässäsi sinua tukevat alan huippuammattilaiset.

Mikäli olet etsimämme rohkea ja ennakkoluuloton joukkuepelaaja, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.8.2018 mennessä osoitteessa:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a2c811b1&lang=fi-FI

Huomaathan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuajan aikana.