(Poistunut julkaisusta)

Business Solution Manager, riskienhallinta
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Kuntarahoituksen kehitysportfoliosta ja teknologiapalveluista vastaava Business Information Solutions -yksikkö etsii liiketoimintalähtöistä kehittämisen ja palvelunhallinnan ammattilaista, jolla on kyky kehittää ja seurata vastuullaan olevien palveluiden suorituskykyä sekä laatua ja edistää niihin liittyviä kehitystoimenpiteitä yhdessä liiketoimintojemme kanssa.

Oletko palveluiden ja ratkaisujen intohimoinen kehittäjä? Ratkaisukeskeinen osaaja, joka pystyy rakentamaan realistisia kehitystiekarttoja ja ymmärtää arkkitehtuurin periaatteet sekä palveluiden ja ratkaisujen elinkaariajattelun?

Business Solution Managerina olet liiketoimintayhteistyön keskiössä; vastaat riskienhallinnan teknologiapalveluista ja tietojärjestelmistä, niiden laadusta, kehittämisestä ja ratkaisuarkkitehtuurista sekä ohjaat toimittajia ja toimittajayhteistyötä taktisella tasolla oman vastuualueesi osalta. Vastaat erilaisten ja erikokoisten kehitysprojektien edistämisestä yhdessä muun organisaation kanssa ja pystyt hallitsemaan laajojakin kokonaisuuksia ja päällekkäisiä projekteja. Vahvuutesi on kommunikaation selkeys – ymmärrät liiketoiminnan tarpeita ja vaatimuksia ja tulkkaat ne sujuvasti teknologiapalvelujen ja tietojärjestelmien kielelle. Olet tuloshakuinen ja osallistut budjetointiin ja vastaat kustannusseurannasta oman vastuualueesi osalta.

Odotamme sinulta

  • Vahvaa finanssialan kokemusta, riskienhallinnan kokemus/tuntemus on merkittävä etu
  • Ymmärrystä ja näkemyksellisyyttä finanssitoimialaan kohdistuvista muutoksista, liiketoiminnan digitalisoinnista, finanssiteknologian tuomista mahdollisuuksista sekä datan hyödyntämisestä.
  • Kokemusta liiketoimintalähtöisten ratkaisujen suunnittelusta ja kehittämisestä, näihin liittyvistä hyvistä toimintatavoista ja menetelmistä sekä menestyksekkäästä kehitysprojektien vetämisestä alusta loppuun.
  • Kykyä tunnistaa, analysoida ja tulkita liiketoimintatarpeita teknologiavaatimuksiksi sekä taitoa viestiä teknologiaratkaisusta ymmärrettävästi myös liiketoiminnan näkökulmasta.
  • Vahvaa analyyttistä kykyä sekä laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen ja visualisointiin että yksityiskohtien loogiseen jäsentämiseen.
  • Priorisointi- ja ennakointitaitoja sekä kykyä toimia ammattitaitoisesti tiukkojenkin aikataulujen ja yllättävien muutosten kohdalla.
  • Positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta, oma-aloitteista ja osallistuttavaa työskentelyotetta sekä intohimoa kehittämiseen ja tulosten aikaansaamisen.
  • Erinomaisia yhteistyötaitoja ja kykyä rakentaa toimivia yhteistyöverkostoja
  • Kykyä viestiä selkeästi niin kirjallisesti kuin suullisestikin (suomeksi ja englanniksi)

Kuntarahoituksessa pääset osaksi menestyvää ja ketterää finanssialan yritystä, jossa pääset ottamaan vastuuta ja voit vaikuttaa oman työpaikkasi kehittämiseen ja omaan kehittymiseesi. Meillä on hyvä yhteisen tekemisen meininki: sitoudumme täysillä työhön ja sen tavoitteisiin, huomioimme onnistumiset ja viihdymme yhdessä. Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan rahoitustalon tulevaisuuden kehitykseen ja työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa tiimissä. Kuntarahoituksen modernit toimitilat sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa. Tarjoamme rahoitusalan kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lue lisää tulevista kollegoistasi sekä millainen työpaikka ja työyhteisö Kuntarahoitus oikein on! https://insights.barona.fi/barona-it-kuntarahoitus-roolit-information-solutions

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 18.8.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Lintunen, Tech Recruiter - puh +358 50591 9340 tai sähköpostitse johanna.lintunen@barona.fi.