(Poistunut julkaisusta)

Business Solution Manager, Integraatiot
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Oletko palveluiden ja ratkaisujen intohimoinen kehittäjä tai ratkaisukeskeinen osaaja, joka pystyy rakentamaan realistisia kehitystiekarttoja ja ymmärtämään integraatioiden haasteet sekä palveluiden ja ratkaisujen elinkaariajattelun? Haluatko olla suunnittelemassa ja ottamassa käyttöön uusi moderneja integraatioratkaisuja yhdessä teknologiakumppaneidemme kanssa?

Business Solution Managerina olet liiketoimintayhteistyön keskiössä erityisesti integraatioratkaisujen kehittämisen ja ohjaamisen parissa. Kuulut osastoon, joka vastaa sisäisten palveluiden teknologiapalveluista ja tietojärjestelmistä. Ratkaisujen elinkaari, jatkuvuus ja laatu kuuluvat olennaisesti näiden palveluiden tuottamiseen organisaatiossamme.

Business Solution Managerina toimit aktiivisesti IT -palveluiden kehittämisessä ja tuottamisessa kehityspäällikön roolissa yhdessä kumppaneidemme kanssa. Vahvuutesi on kommunikaation selkeys – ymmärrät liiketoiminnan tarpeita ja vaatimuksia ja tulkkaat ne sujuvasti teknologiapalvelujen ja tietojärjestelmien kielelle. Osallistut myös projektien suunnitteluun ja johtamiseen. Olet tuloshakuinen ja osallistut budjetointiin sekä vastaat kustannusseurannasta oman vastuualueesi osalta. Tehtäviisi kuuluu oleellisesti myös vastuualueidesi palvelutoimittajien ohjaaminen.

Menestyäksesi roolissa

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta perinteisemmistä integraatioratkaisuista ja halua hyödyntää modernien integraatioteknologioiden mahdollisuuksia. Tämä on loistava mahdollisuus sinulle, joka olet etsimässä urallesi seuraavaa askelta. Tehtävänkuvaa ja vastuualueita voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan.

Rahoitustoimialan tunteminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Panostamme henkilöstön kehittämiseen, joten sinun on mahdollista kehittää toimialaosaamistasi myös työn kautta.

Toivomme, että tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit tiiviissä yhteistyössä sujuvasti yli osastorajojen. Olet työskentelytavoiltasi aktiivinen tiimipelaaja ja nautit projektiluontoisesta työskentelystä. Olet ulospäinsuuntautunut ja positiivinen kehittäjä. Toimit luontevasti myös kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja viestit sujuvasti englanniksi.

Kuntarahoituksessa pääset osaksi menestyvää ja ketterää finanssialan yritystä, jossa pääset ottamaan vastuuta ja voit vaikuttaa oman työpaikkasi kehittämiseen ja omaan kehittymiseesi. Meillä on hyvä yhteisen tekemisen meininki: sitoudumme täysillä työhön ja sen tavoitteisiin, huomioimme onnistumiset ja viihdymme yhdessä. Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan kansainvälisillä markkinoilla toimivan ja suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan rahoitustalon tulevaisuuden kehitykseen ja työskentelemään motivoituneessa, kunnianhimoisessa ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneessa tiimissä. Tarjoamme rahoitusalan kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Millaista on työskennellä Kuntarahoituksessa?

Osastonjohtaja Mikko Jouhtio sekä Business Solution Managerit Jani Laisi ja Noora Huhtio kertovat tiimistään ja siitä, miksi Kuntarahoitus tarjoaa erinomaisia urahaasteita. Lue lisää täältä.

Kiinnostuitko?

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Laine, Senior Recruiter – puh. +358 43 824 4189 tai sähköpostitse mikko.laine@barona.fi.