(Poistunut julkaisusta)

Business Solution Expert, SAP HR-järjestelmät
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Haemme iloisen joukkomme vahvistukseksi

BUSINESS SOLUTION EXPERTIÄ

Innostutko järjestelmistä? Palatko halusta auttaa omalla osaamisellasi HR-toimintoja eteenpäin yhdessä kansainvälisen organisaation kanssa? Kuulostat juuri etsimältämme henkilöltä uudeksi Business Solution Expertiksi!

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset toimimaan tiiviisti niin kansainvälisten kuin Suomen HR-järjestelmien prosessi asiantuntijoiden kanssa.  Päivittäisessä työssäsi välität HR-järjestelmiin liittyvää ajankohtaistietoa, käännät informaatiota ja jalkautat sitä järjestelmäkäyttäjille. Raportoit projekteista Saksaan säännöllisesti, ja otat osaa järjestelmäkehityshankkeisiin, -testauksiin ja -hankintoihin.  

Kuuntelet tarkalla korvalla sisäisten asiakkaiden tarpeita, seuraat aktiivisesti toimintaympäristön muutoksia sekä havainnoit muutostarpeita. Olet innostunut ja kiinnostunut uusista ratkaisuista ja etsit aktiivisesti uusia tapoja auttaaksesi ja kehittääksesi niin itseäsi kuin muita.

Toivomme sinulla olevan jo kokemusta IT- ja SAP ympäristöistä sekä perustason ymmärrystä ohjelmistokehityksestä. Olet mahdollisesti työskennellyt IT tai SAP järjestelmäkehityksen parissa, tai ehkäpä osaamisesi on peräisi koulutuksen kautta. Tuemme jo valmista osaamistasi luomalla sinulle kattavan koulutusohjelman tarpeistasi riippuen ja mahdollisesti myös muissa kansainvälisissä yksiköissä.

Työ alkaa keväällä 2021. Työ on vakituinen ja työskentelet Espoon pääkonttorilla asiantuntijaroolissa.

 

Tällaisia asioita odotamme sinulta:

 • Relevanttia työkokemusta – arvostamme valmista perusnäkemystä IT-järjestelmien ja SAP HCM ympäristöjen parista
 • Luontaista paloa HR-järjestelmiin– haluat auttaa kollegoitasi menestymään työssään niin, että järjestelmät tukevat heidän työskentelyä parhaalla mahdollisella tavalla
 • Ajattelet strategisesti - hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja haluat vaikuttaa sekä toimia tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Olet vahva verkosto-osaaja. Sinulla on hyvät organisointi-, yhteistyö- ja viestintätaidot.  
 • Ulospäinsuuntautuneisuutta ja ystävällisyyttä – nautit siitä, että saat toimia ”tulkkina” IT:n ja busineksen välissä, ja sinun puoleen on helppo kääntyä
 • Kiinnostusta kansainvälistä uraa kohtaan -  työskentelet tiiviisti kansainvälisten Tiimien kanssa
 • Kielitaitoa – tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kielen taitoa mutta saksan kielen ymmärtämisestä on myös merkittävä lisäetu.

 

Tällaisia asioita tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja sinulle räätälöidyn työnkuvan- koska työtehtävä on kehittyvä, pääset itse vaikuttamaan siihen, miten työtehtävä jäsentyy, ja miten haluat työskennellä
 • Itsenäisen vastuualueen – pääset ottamaan vastuuta ja omistajuutta roolista ja vastuualueistasi
 • Mahdollisuuden pysytellä IT-teknologioiden aallon harjalla – tulevaisuudessa olet mukana kartoittamassa ja  valitsemassa kotimaisia ja kansainvälisiä HR-järjestelmiä, jotka vastaavat parhaiten HR-toimintojen tarpeita
 • Kontaktin maailmalle ­– tässä tarjolla aidosti kansainvälinen työ, josta monet vain unelmoivat!
 • Loistavan mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi – toivomme sinun palavan halusta tukea sisäisiä asiakkaita asiantuntijaroolissa ja kehittyä IT aiheiden pääyhteyshenkilöksi HR asiantuntijoille. Lidl tukee sinua tämän kehityspolkusi aikana

 

Tule työkaveriksemme!

Tilaisuutesi on koittanut. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 2.3.2021 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.


Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Head of Business Solutions Jirka Kontio (puh. 050 543 9118 ) vastaa ilomielin kysymyksiisi keskiviikkona 24.2. klo 9-10.