(Poistunut julkaisusta)

Business Planning Consultant järjestelmäkehitykseen
Solita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2018

Tehokas ja kokonaisvaltainen liiketoiminnan suunnittelu on tärkeimpiä johtamisen välineitä ja kilpailukyvyn takaajia yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa. Olemme nyt vahvistamassa Helsingin tiimiämme Business Planning konsultilla järjestelmäkehitykseen.

Solitalla toimit liiketoiminnan suunnittelujen asiantuntijana eli työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten kanssa tavoitteenasi rakentaa juuri heidän liiketoimintamallinsa mukaisia suunnittelujärjestelmiä. Työsi sisältö voi vaihdella päivästä riippuen aina tuotantoprosessien mallintamisesta kirjanpitolain säädösten tulkintaan. Yhtenä päivänä saatat olla pitämässä työpajaa talousjohdolle, seuraavana taas tulkkaamassa tekemääsi allokointilaskentaa controllerille. Ymmärrät siis ottaa huomioon loppukäyttäjän näkökulman.

Olet asiakkaan luottohenkilö, johon voi ottaa yhteyttä aina tarpeen tullen, myös projektin jälkeenkin. Pidät vaihtelevista työtehtävistä, uusien teknologioiden opettelusta sekä nautit monimutkaisten teknisten haasteiden taklaamisesta. Ennen kaikkea pidät kuitenkin ihmisten kanssa työskentelystä.

MUUTAMA SANA BUSINESS PLANNING -TIIMISTÄMME JA PROJEKTEISTAMME

Business Planning -tiimi on osa Solitan Data-osaamisaluetta. Business Planning -tiimiimme kuuluu noin 15 henkeä ja tiimi työskentelee liiketoiminnan suunnitteluun keskittyvien palveluiden ja konseptoinnin parissa sekä suunnitteluprosessien kehittämis toteutusprojekteissa ja tukipalveluiden ympärillä. Toteuttamamme projektit kestävät tyypillisesti muutaman kuukauden esiselvityksestä ja toteutusprojekteista muutamien vuosien kestäviin ylläpitoprojekteihin. Business Planning -projektit keskittyvät eri toimialoille, isoihin ja tunnettuihin asiakkuuksiin .

Lue tulevan kollegasi Teemun ajatuksia ”Liiketoiminnan suunnittelulla informaatiota tulevaisuudesta” -blogista.

VALINTAKRITEERIMME BUSINESS PLANNING KONSULTILLE

  • Olet tehnyt useamman vuoden järjestelmäkehitystä IBM Planning Analyticsillä (TM1) tai vastaavalla suunnittelutyökalulla
  • Vahva ymmärrys ja käytännön kokemus taloushallinnon prosesseista sekä tehtävistä
  • Intohimoa ja kiinnostusta liiketoiminnan suunnitteluun (tai esim. johonkin seuraavista: business controlling, johdon laskentatoimi, liiketoimintaprosessien kehittäminen, data-analytiikka)
  • Sinulta löytyy solitalaista rohkeutta, rentoutta, intohimoa ja välittämistä niin omaa työtäsi kuin muitakin kohtaan

Olet toiminut liiketoiminnan suunnittelun parissa aiemminkin, mutta arvostamme myös laajempaa kokemusta konsultoinnista sekä Business Intelligence- tai Master Data -ratkaisujen parissa työskentelystä.

ESIMERKKEJÄ LIIKETOIMINNAN SUUNNITTELUPROJEKTEISTAMME

  • Uudistimme Oulun kaupungin toimintaa ja talouden suunnittelua. Lopputuloksena on, että Oulun kaupungin organisaatioissa käytetään uusia työkaluja toiminnan ja talouden suunnitteluun sekä raportointiin. Lisäksi kaupungin yksiköissä voidaan tehdä nopeammin päätöksiä laadukkaamman datan ansiosta.
  • Rakensimme Avain Yhtiölle uuden liiketoiminnan suunnittelujärjestelmän, joka vähensi budjetointiin käytettyä aikaa ja toi suunnitteluun lisää joustavuutta. Autoimme myös suoraviivaistamaan suunnitteluprosessia ja vähentämään käyttäjien manuaalityötä.

HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Haluamme kuulla lisää sinusta. Kerro meille mitä osaat ja mistä innostut. Lähetä sitten vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi 17.6.2018 mennessä.

  • Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi osoitteesta heidi.sinkkonen@solita.fitai puhelimitse +358 50 576 6944 ja Lauri osoitteesta lauri.rautanen@solita.fi tai puhelimitse +358 50 575 2606 maanantaisin klo 11.-12.00
  • Kysy lisää työskentelystä Solitalla Jenniltä jenni.kivikoski@solita.fi tai numerosta +358 44 750 4441

Haastattelukierroksia järjestämme kaksi, jotta pääset tapaamaan mahdollisia tulevia kollegoita jo heti alkuun.