(Poistunut julkaisusta)

Business Partner, People & Culture
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Haemme Business Partneria rakentamaan kanssamme maailman parasta palveluyritystä.


HR Business Partnerina toimit nimetyn liiketoimintayksikön kumppanina ja johtoryhmän jäsenenä. Tuet ISS:n strategian toteuttamista People&Culture näkökulmasta johdon ja esimiesten arjessa. Heittäydyt rohkeasti uusiin haasteisiin, olet verkostoituva ja yhteistyökykyinen. Toimit esimiesten tukena kaikilla henkilöstön johtamisen eri osa-alueilla. Ratkot haastaviakin henkilöstön tilanteita ammattitaitoisesti ja tuloksellisesti. Analysoit ja raportoit vastuualueesi keskeisiä HR -tunnuslukuja, joiden pohjalta priorisoit toimintaasi asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Business Partnerin roolissa osallistut myös aktiivisesti asiakaskeskeisen palvelukulttuurin rakentamiseen.


Menestyäksesi tehtävässä tarvitset ymmärrystä liiketoiminnasta ja olet valmis viemään läpi haastaviakin projekteja. Sinulla on kyky viedä asioita eteenpäin ja nautit muutosjohtamisesta. Työotteesi on proaktiivinen ja jämäkkä, ja pystyt priorisoimaan tehokkaasti eri osa-alueiden välillä. Haluat oppia uutta ja innostut liiketoiminnan kasvuun ja kehittymiseen liittyvistä haasteista ja projekteista.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta HR-päällikön tehtävästä ja tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englannin kielellä, hallitset Office -ohjelmat ja olet valmis matkustamaan kotimaassa.

Tule mukaan rakentamaan visiotamme maailman parhaasta palveluyrityksestä todeksi, tarjoamme sinulle todellisen näköalapaikan ison organisaation henkilöstöyksikössä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business Partners, Kirsti Laamanen 24.6. klo 8:00 - 10:00 sekä 28.6. klo 14:30 - 16:00 numerossa 040 703 6133.


Jos olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 4.7.2019 oheisen linkin kautta. Liitäthän CV:si myös mukaan hakemukseesi.