(Poistunut julkaisusta)

Business Partner, People & Culture
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Vahvistamme ISS Palveluiden People & Culture yksikkömme Business Partner -toimintoja, ja haemme Business Partneria rakentamaan kanssamme maailman parasta palveluyritystä.


Käytössäsi ovat globaalin palveluyhtiön People & Culture -prosessit, ja tuet vastuualeesi liiketoimintayksikön johtoa ja esimiehiä niiden käytössä. Heittäydyt rohkeasti uusiin haasteisiin, olet verkostoituva ja yhteistyökykyinen. Työssäsi määrität liiketoimintayksikön People & Culture-sidonnaiset tarpeet ja kommunikoit niitä aktiivisesti eteenpäin vastuualueesi esimiehille. Toimit esimiesten tukena kaikilla henkilöstön johtamisen eri osa-alueilla. Ratkot haastaviakin henkilöstön tilanteita ammattitaitoisesti ja tuloksellisesti. Analysoit ja raportoit vastuualueesi keskeisiä HR -tunnuslukuja, joiden pohjalta priorisoit toimintaasi asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Business Partnerin roolissa osallistut myös aktiivisesti asiakaskeskeisen palvelukulttuurin rakentamiseen.


Menestyäksesi tehtävässä tarvitset ymmärrystä liiketoiminnasta ja olet valmis viemään läpi haastaviakin projekteja. Sinulla on kyky viedä asioita eteenpäin ja nautit muutosjohtamisesta. Työotteesi on proaktiivinen ja jämäkkä, ja pystyt priorisoimaan tehokkaasti eri osa-alueiden välillä. Haluat oppia uutta ja innostut liiketoiminnan kasvuun ja kehittymiseen liittyvistä haasteista ja projekteista.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta HR-päällikön tehtävästä ja tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englannin kielellä, hallitset Office -ohjelmat ja olet valmis matkustamaan kotimaassa.

Tule mukaan rakentamaan visiotamme maailman parhaasta palveluyrityksestä todeksi, tarjoamme sinulle todellisen näköalapaikan ison organisaation henkilöstöyksikössä.


Lisätietoja tehtävästä antaa 2.11. klo 13-15 rekrytointiasiantuntija, Kia Sillanpää: 050 501 4120.


Jos olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 11.11.2018 oheisen linkin kautta. Liitäthän hakemukseen myös CV:si.