(Poistunut julkaisusta)

Business Partner HR + sisäinen viestintä
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020
Tule pelastamaan meidät sisäisen viestinnän suosta

BUSINESS PARTNER HR + SISÄINEN VIESTINTÄ

Tarvitsemme tiimiimme HR:n isolla sydämellä varustettua ammattilaista kehittämään sisäisen viestinnän ihan uudelle tasolle sekä koordinoimaan osaamisen kehittämistä meillä. Tehtävä on tiimissä uusi. 

Meillä on viestittävää ja kanavia vaikka ”huru mycket” käytössä, joten siitä ei jää kiinni. Emme nyt hae tiedotteiden tekijää, joskin niitäkin tulet tekemään. Sinun tulee kehittää viestintää niin että tietoa kulkee ihmisten välillä, riippumatta siitä missä tehtävässä he ovat. Tuotat paljon materiaalia myös itse.

Et odota pomojen taputuksia, vaan henkilöstön. Tämä sen vuoksi että kun henkilöstö kokee, että homma toimii, se toimii. Toki pomotkin saavat taputtaa ja taputtavatkin melko herkästi. 

Olet luonteeltasi positiivinen ja palveluhenkinen. Keskityt asioihin, joilla oikeasti on merkitystä. Et siis innostu byrokratiasta tai pönöttämisestä, vaan siitä että asioita tehdään helposti ja tehokkaasti, ihmis- ja liiketoimintalähtöisesti. Sinun pitää tykätä viestimisestä oikeasti ja odotan että sinulla on siitä myös jonkin verran kokemusta.

Toinen asia, jonka parissa tulet toimimaan ja josta tulet tiimissämme vastaamaan sisäisen viestinnän lisäksi on osaamisen kehittäminen. Vaikka kirjoitan tästä vain muutaman rivin, asia on tärkeä. Sinulla pitää olla tästäkin jonkin verran kokemusta ja paljon potentiaalia kehittyä tällä osa-alueella. Autamme kyllä.

Voimme osittain muokata toimenkuvaasi osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Edellä mainitut tehtävät ovat osa toimenkuvaa ja kun tiedämme, kuka olet, mistä sytyt ja mitä osaat, muokkaamme tiimissä tehtäviä sen mukaan. Sinun pitää olla joustava, sillä niin olemme me muutkin tiimiläiset. Teemme sen mitä pitää tehdä ja tilanteet tarpeineen elävät.

Odotamme sinulta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta,  kahden vuoden kokemusta HR työstä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsi katsotaan eduksi.  Sinulla on hyvät kommunikointitaidot ja olet arvostava, ystävällinen ja selkeä. Olet nopea oppimaan.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja joustavan roolin Volvolla sekä mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi kansainvälisessä ympäristössä. 

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisätietoa tulevalta esimieheltäsi eli minulta, Viveka Haapanen +358 40 751 9965 tai tulevalta lähimmältä työkaveriltasi HRBP Anna Suurjoelta +358 50 407 5295. 

Täällä ollaan ja sinua odottelemme. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.11. osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat. Ja jos saamme pyytää, tee ihan simppeli hakemus ja CV. Pitkiä monen sivun viritelmiä emme välttämättä saa luettua loppuun.