(Poistunut julkaisusta)

Business Park Manager
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Kiikarissa kiinteistöalan näköalapaikka? Meillä Newsecillä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään lähes 400 kiinteistöalan huippuammattilaisen kanssa, kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastuuta heti alusta alkaen. Tule osaksi täyden palvelun kiinteistöalan asiantuntijayritystä ja yhtä Suomen parhaista työpaikoista!

Nyt haemme joukkoomme myyntihenkistä Business Park Manageria. Tämän tehtävän myötä tarjoamme sinulle oman nimetyn kiinteistökohteen itsenäisesti ja laaja-alaisesti johdettavaksesi. Tehtävä käsittää mm- toimitilojen vuokrausta, sijoittaja- ja vuokralaistyytyväisyydestä huolehtimista sekä palvelutason laaduntarkkailua ja kiinteistökehitystä. Toimenkuvaasi kuuluu lisäksi mm. kiinteistöjen taloudellinen ja toiminnallinen suunnittelu ja raportointi. Tehtävä on kokoaikainen ja työpaikka sijaitsee Espoossa/Helsingissä. 

Business Park Managerin tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa Business Park tiimiä. Sosiaalisuus, asiakaspalvelu- sekä myyntihenkisyys ovat valtteja tässä tehtävässä.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, järjestelmällisen tarkka ja osaat priorisoida ja aikatauluttaa työtehtäviä kiireessäkin. Sinulla on vahva kokemus toimitilavuokrauksesta sekä työskentelystä kansainvälisessä ilmapiirissä. Koulutustaustasi on kaupallinen ja tehtävää tukeva. Suomen ja englannin kielten suulliset ja kirjalliset taitosi ovat erinomaiset. Sinulla on ajokortti ja mahdollisuus liikkua henkilöautolla.  

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään toimintaamme ja oppimaan uutta. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia kehitysideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin tiimissäsi ja kokeiluhenkisessä yrityksessämme.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa. Hyvä moraali ja lojaliteetti ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. 

 

Joko kiinnostuit? Lisätietoa tehtävästä antaa Anna-Maija Ruohonen  puh. +358 50 4100 874 seuraavina aikoina: 

  • maanantaina 4.2.2019 klo 12–17 
  • torstaina 7.2.2019 klo 12–17

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: anna-maija.ruohonen@newsec.fi.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut toimenkuvasta, mutta sinua mietityttää soveltuvuutesi tehtävään. Keskustelemme mielellämme tarkemmin työnkuvasta, yrityksestämme ja odotuksistamme.

Hakuaika tehtävään päättyy 15.2.2019. Haastattelemme kandidaatteja mahdollisuuksien mukaan jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti!