(Poistunut julkaisusta)

Business Operations Specialist – Production Center, Middle Office
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Aktiaa? Nyt haemme Business Operations Specialisteja Production Centerin Middle Office -tiimiin Vaasaan!

Production Centerin Middle Office -tiimin tehtävänä on ottaa kantaa hakemuksiin ja hoitaa henkilöasiakkaiden korttiluottojen ja käyttölainan myöntämisprosessi sekä opintolainan hakemusprosessi. Tiimin tehtäviin kuuluu myös luottohakemusten laatiminen ja vakuuksien arviointi sekä päivittäinen yhteydenpito ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Olet sinä uusi kollegamme? Sinulla on aiempaa kokemusta luotonannosta henkilöasiakkaille. Nautit haasteista eikä sinulla mene sormi suuhun vaikeissakaan tilanteissa. Olet ratkaisukeskeinen ja haet itsenäisesti ja ennakoivasti ratkaisuja ongelmiin ja teet täysillä kaiken, minkä teet. Hallitset molemmat kotimaiset kielet. Jos tunnistit itsesi, avoin toimemme on oikea juuri sinulle!

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Ensisijaiset tehtäväsi ovat

  • Henkilöasiakkaiden lainahakemusten laatiminen
  • Vakuuksien arviointi pankin prosessien ja Aktiassa käytettävien analyysityökalujen mukaisesti
  • Uusien asiakkaiden onboarding
  • Päivittäisten asioiden hoitamiseen tarvittavien pankkipalveluiden avaaminen
  • Opintolainan keskitetty myöntäminen

Toivottu osaaminen

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta rahoitusalalta. Työssä menestyminen vaatii myös aiempaa kokemusta luotonannosta henkilöasiakkaille. Koska työ edellyttää päivittäistä yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa, vaaditaan hyvää kielitaitoa sekä suullisesti että kirjallisesti molemmissa kotimaisissa kielissä. Hyvä englannin kielen taito lasketaan eduksi.

Toivomme myös, että

  • Olet joukkuepelaaja, jolla on korkea työmoraali
  • Olet ratkaisukeskeinen ja haet itsenäisesti ja ennakoivasti ratkaisuja ongelmiin
  • Olet joustava, yhteistyökykyinen ja keskusteleva
  • Sinua motivoivat erinomaisen asiakaskokemuksen luominen, tehokkaat prosessit ja oman osaamistason jatkuva parantaminen.

Huomattavien henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme sinulle paljon muutakin. Tehtävät ovat kiinnostavia ja monipuolisia, ja sinulla on mahdollisuus osallistua yksikön ja tiimin toiminnan ja prosessien kehittämiseen. Lisäksi pääset osaksi osaavaa ja dynaamista tiimiä, jossa sinulla on mukavat kollegat ja mahdollisuus oppia uusia asioita.

Aktian arvot rohkeasti, osaavasti, yhdessä ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumista kaikissa tilanteissa. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa.

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää tehtävästä? Lisää tietoa toimesta antaa Operations Manager Päivi Mäkelä, puh. 0503506309, paivi.makela@aktia.fi. Huomioi, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostilla.

Hakuaika päättyy 19.12.2019.