(Poistunut julkaisusta)

Business Operations Specialist – Production Center, Back Office
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Aktiaa? Nyt haemme Business Operations Specialistia Production Centerin Back Office -tiimiin Vaasaan!

Production Centerin Back Office -tiimillä on tärkeä rooli pankin luottoprosessissa, ja se tarkistaa luottoasiakirjojen laadun riippumattomana tahona ja hoitaa luottojen maksun. Tiimin tehtäviin kuuluu myös pankin kiinteistövakuuksien käsittely sekä niihin liittyvät asiantuntijatehtävät. Tiimi käsittelee sekä yritysasiakkaiden että henkilöasiakkaiden luottoasiat.

Olet sinä uusi kollegamme? Tunnet luotonannon tai kiinteistöasiat perin pohjin. Sinulla on aiempaa kokemusta yritysrahoituksesta. Nautit haasteista eikä sinulla mene sormi suuhun vaikeissakaan tilanteissa. Olet ratkaisukeskeinen ja haet itsenäisesti ja ennakoivasti ratkaisuja ongelmiin ja teet täysillä kaiken, minkä teet. Jos tunnistit itsesi, avoin toimemme on oikea juuri sinulle!

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Ensisijaiset tehtäväsi ovat

  • Sekä henkilö- että yritysasiakkaiden luottoasiakirjojen tarkastus
  • Aktian kiinteistöpanttausten hoito
  • Luottojen maksaminen keskitetysti sekä henkilö- että yritysasiakkaille

Toivottu osaaminen

Työssä menestyminen vaatii luotonannon ja/tai kiinteistöasioiden syvällistä osaamista. Kokemus yritysrahoituksesta on eduksi. Lisäksi toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta rahoitusalalta. Tehtävässä tarvitaan myös yhden kotimaisen kielen erinomaista osaamista ja toisen kotimaisen kielen hyvää osaamista, jotta voit lukea toimeksiantotekstejä, sisäisiä prosessikuvauksia ja muita ohjeita kummallakin kielellä.

Toivomme myös, että

  • Olet joukkuepelaaja, jolla on korkea työmoraali
  • Olet ratkaisukeskeinen ja haet itsenäisesti ja ennakoivasti ratkaisuja ongelmiin
  • Olet joustava, yhteistyökykyinen ja keskusteleva
  • Sinua motivoivat erinomaisen asiakaskokemuksen luominen, tehokkaat prosessit ja oman osaamistason jatkuva parantaminen.

Huomattavien henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme sinulle paljon muutakin. Tehtävät ovat kiinnostavia ja monipuolisia, ja sinulla on mahdollisuus osallistua yksikön ja tiimin toiminnan ja prosessien kehittämiseen. Lisäksi pääset osaksi osaavaa ja dynaamista tiimiä, jossa sinulla on mukavat kollegat ja mahdollisuus oppia uusia asioita.

Aktian arvot rohkeasti, osaavasti, yhdessä ohjaavat toimintaamme, käyttäytymistämme ja asennoitumista kaikissa tilanteissa. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa.

Yhteystiedot

Onko sinulla kysyttävää tehtävästä? Lisää tietoa toimesta antaa Operations Manager Carola Axén-Lindholm, puh. 010 247 5097, carola.axen-lindholm@aktia.fi. Huomioi, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostilla.

Hakuaika päättyy 19.12.2019.