(Poistunut julkaisusta)

Business Operation Partner
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Työnkuvaus

Omaatko myynnilliseen työhön tarvittavaa asennetta ja tahtoa? Arvostatko asiakaslähtöisyyttä?

Asiakkaamme, IT-alan konsultointiratkaisuja tarjoava pohjoismainen pörssiyhtiö hakee nyt sinua, nykyaikaisesta henkilöstön resursoinnista kiinnostunutta tekijää nimikkeellä

BUSINESS OPERATION PARTNER

Tässä tehtävässä pääset osaksi Business Operation-tiimiä, joka kuuluu Business Operation-yksikköön. Tiimit vastaavat omista asiakaskunnistaan ja huolehtivat toimeksiannoissa olevien konsulttien työsuhteista.

Business Operation Partnerina tehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakastilausten käsittely kokonaisuudessaan. Olet yhteydessä asiakkaiden ja toimittajien yhteyshenkilöihin ja käyt heidän kanssaan sopimus- ja hintaneuvotteluja. Avustat asiakkaita ja konsultteja heidän mahdollisissa kysymyksissä. Kehität nykyisiä asiakassuhteita sekä teet uusasiakashankintaa ja etsit uusia toimeksiantoja vapautuneille konsulteille.

Mitä odotamme sinulta?

- Liiketoiminnallista ajatusmaailmaa ja yrittäjähenkisyyttä
- Kykyä kehittää toimintaa asiakaspalautteen pohjalta
- Päätöksentekokykyä ja tietoisten riskien ottamista
- Erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista
- Vastuuntuntoisuutta ja arviointikykyä
- Matkustusvalmiutta asiakastapaamisiin
- Parin vuoden B2B-myynnin tai asiakaspalvelukokemusta

Mitä tarjoamme?

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä työympäristössä. Saat heiltä myös nykyaikaisen ja kasvavan yrityksen tuen tehostaaksesi työntekoasi. Tehtävässä pääset kasvattamaan yrityksen toimintaa ja verkostoitumaan ammatillisesti asiakaspäättäjien kanssa. Asiakkaamme mahdollistaa myös joustavan työnteon etätyömahdollisuudella.

Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Kerro meille, miksi olisit loistava vahvistus asiakkaamme joukkoon! Jätä hakemuksesi palkkatoiveesi kanssa rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi > Löydä töitä > Business Operation Partner, ti 22.1. mennessä. Muista, että hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta enemmän, kuin pelkkä CV.