(Poistunut julkaisusta)

Business & Marketing Development Coordinator
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Gardner Denver Industrials Group on johtava kansainvälinen paineilma- ja alipainetekniikan toimittaja. Laitevalmistajat ja loppukäyttäjät kaikkialla maailmassa luottavat meihin liiketoiminnassaan. Maailmanlaajuisen yhteistyön, vahvan asiakaskeskeisyyden ja laajan sovellustietämyksen ansiosta voimme tarjota luotettavia ja energiatehokkaita tuotteita, jotka soveltuvat lukemattomille tuotanto- ja prosessiteollisuuden aloille, mukaan lukien marineteollisuus, kaivosteollisuus, autoteollisuus, ympäristöhuolto, elintarvike- ja ruokateollisuus, muoviteollisuus ja sähköntuotanto. Gardner Denver Industrials Group on osa Gardner Denveriä, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Yrityksellä on noin 7000 työntekijää yli 30 maassa.

Haemme Gardner Denverille Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen

Business & Marketing Development Coordinator

Tehtävässä tulet vastaamaan markkinoinnin sekä myynnin tukemisesta, mutta myös kehittämisestä sekä toteuttamisesta. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan kasvattamiseksi paikallisen Business Development Managerin ja myyntitiimin sekä  konsernin sisäisten ja ulkoisten yhteistyötahojen kanssa. Liiketoiminta-alueet ovat industrial, OEM ja marine.

Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:

  • digitaalisten markkinointikampanjoiden suunnittelu, toteuttaminen ja analysointi
  • messu- ja asiakastilaisuuksien järjestelyt
  • sisällön tuottaminen sisäiseen viestintään mm. henkilöstölehteen
  • esitteiden ja muiden tulosteiden hallinnointi
  • myyntiprosessin tukeminen myyntiliideistä asiakassuhteiden ylläpitoon
  • myynti-ja markkinointiohjelmien ja tietokantojen käytettävyyden tukeminen ja kehittäminen
  • asiakastarpeiden ja -tyytyväisyyden koordinointi

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä mieluiten valmistavasta teollisuudesta. Sinulla on osaamista digitaalisen markkinoinnin eri kanavista sekä projektien läpiviennistä ja raportoinnista. Nautit tuloshakuisesta liiketoiminnan kasvattamisesta asiakasrajapinnassa.

Persoonana olet sosiaalinen, järjestelmällinen ja tarkka. Nautit ideoinnista ja kehittämisestä, mutta itseohjautuvasti tartut toimeen ja saatat tehtävät suunnitelmallisesti valmiiksi.  Monipuolinen työ motivoi sinua. Yhteistyö tehtaan ja konsernin eri tahojen kanssa on sinulle luontevaa.

Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin suullista sekä kirjallista kielitaitoa. Muu vieraan kielen osaaminen katsotaan eduksesi. Katsomme myös eduksesi osaamisen seuraavista ohjelmista: Photoshop, MS Office, SAP ja eri CRM:t.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan sekä itsenäisen ja vastuullisen roolin kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä. Gardner Denver huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista monin eri tavoin ja pyrkii kehittämään jokaisen työntekijänsä ammattitaitoa pitkäjänteisesti ja yksilöllisesti. Palkkaus ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit:

Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakea kannattaa pikaisesti!

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta arkisin klo 9-16 henkilöstökonsultti Pirita Haapaselta puh. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/