Business Manager
Oy Swegon Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Etsimme nyt organisaatiomme avaintehtävään Suomen myyntiyhtiöllemme Oy Swegon AB:lle

asuntoilmanvaihdon

BUSINESS MANAGERIA

Tehtävässäsi olet tulos- ja budjettivastuussa asuntoilmanvaihdon liiketoiminnasta ja sen myynnin kasvattamisesta ja edelleen kehittämisestä Suomessa. Johdat valtakunnallista, 9 hengen myyntiorganisaatiotamme itsekin aktiivisesti myyntiin osallistuen. Tehtäväalueisiisi kuuluvat mm. tuotetarjonnasta huolehtiminen, myynnin johtaminen, yhteydenpito tuotetehtaaseemme Kaarinassa, markkinointikampanjat sekä uusien asiakkaiden ja jakelukanavien hankinta. Neuvottelet vuosisopimuksista mm. tukkuliikkeiden, rakennusliikkeiden sekä valmistalotoimittajien kanssa. Raportoit Oy Swegon AB:n toimitusjohtajalle ja kuulut yhtiön johtoryhmään.

Odotamme Sinulta vähintään AMK-tasoista teknistä tai kaupallista koulutusta sekä jo useamman vuoden kokemusta ja vahvaa näkemystä taloteknisiin ratkaisuihin (pien- ja kerrostalot) liittyvästä liiketoiminnasta, esim. LVI-, energia- tai automaatioratkaisujen parista. Asuntoilmanvaihtosektorin tuntemus ja valmis kontaktipinta on sinulle lisäetu. Sinulla on jo näyttöjä myyntiorganisaation tuloksekkaasta johtamisesta ja kyky ymmärtää asiakkaita sekä johtaa ja motivoida myyntiorganisaatiota. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa; ruotsin kielen taito on sinulle lisäetu. Työhuoneesi voi sijaita joko Espoon konttorissamme tai tehtaallamme Kaarinassa.

Sinulle tarjotaan haasteellista avaintehtävää ja mahdollisuutta päästä toteuttamaan kasvustrategiaamme asuntoilmanvaihtoratkaisujen parissa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tuoteratkaisumme ovat teknisesti alan kärkeä ja meillä pääset mukaan asuntoilmanvaihdon digimurrokseen, kun teemme ilmanvaihdon tuotteista älykkäitä ja automatisoituja.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Arespartnersin seniorkonsultti Erkki Levä puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin Aresnets kautta 19.10.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot