(Poistunut julkaisusta)

Business Manager
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme DNA:n yritysliiketoiminnan Business Management- yksikköön Helsinkiin Yritysasiakkaille tarjottavista päätelaitteista vastaavaa Business Manageria

Business Managerina vastaat siitä, että päätelaitevalikoimamme alueellasi on houkutteleva. Varmistat tuotealueesi liikevaihdon ja kannattavuuden sekä kilpailukyvyn lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Osallistut aktiivisesti myyntiprosessiin tukemalla myyntiä tarjoustyöskentelyn kautta.

Olet tuotehallinnan ammattilainen, joka ymmärtää erilaiset elinkaaren vaiheet ja niiden vaatimukset. Sinulla on usean vuoden kokemus tuotehallinnan tehtävistä sekä yritysasiakkaiden tarpeista liittyen päätelaitteisiin. Omaksut helposti uutta ja erilaiset teknologiat eivät säikäytä sinua, vaan perehdyt asioihin järjestelmällisesti. Olet tottunut hallinnoimaan tuotealueisiisi kuuluvia kumppaneita sekä osaat kertoa tuoteominaisuuksista käytännön kielellä ja asiakkaalle koituvan hyödyn kautta. 

Omaat hyvät yhteistyötaidot ja toimit aktiivisesti asioita edistäen. Sinulla on työkokemus tuotehallinnasta B2B-liiketoiminnassa ja kokemus päätelaitteista on tehtävässä menestymisen edellytys. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen (KTM/DI). Tehtävässä tarvitset sujuvaa tekstin tuottamisen taitoa sekä suomen- että englannin kielellä ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
 
Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Marjo-Riitta Mustonen puh. 044 044 2329 tai marjo-riitta.mustonen@dna.fi

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 6.1.2020 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.