(Poistunut julkaisusta)

Business Manager
Depona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Business Manager arkistoratkaisujen asiantuntijaorganisaatio Deponaan vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Arkistoratkaisujen asiantuntijaorganisaatio Depona hakee vakituiseen työsuhteeseen Business Manageria Vantaalle moderneihin toimitiloihinsa.

Intohimoa liiketoimintaan ja toiminnan kehittämiseen digitaalisten tuotteiden parissa. Tykkäätkö informaatioteknologiaratkaisujen kehittämisestä asiakkaille, asiakassuhdetoiminnasta ja olet markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, joka haluaa saavuttaa tavoitteita tehokkaasti, mutta luovasti? Hyvät vuorovaikutustaidot niin esimiehenä kuin tiiminjäsenenä ovat sinulle tärkeä voimavara ja auttavat sinua onnistumaan päivittäisessä työssäsi.

Depona tarjoaa sinulle itsenäisen roolin Business Managerina vakaassa toimintaympäristössä uusien modernien palveluiden äärellä. Toimit asiakkuuspäällikkönä, raportoit tehtävässäsi suoraan toimitusjohtajalle ja toimit 5 arkistointitiimiin kuuluvan jäsenen esimiehenä Vantaan Petikon toimipisteessä.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiselle on, mikäli sinulla on jo monipuolista työkokemusta ja olet halukas kehittämään jatkuvasti osaamistasi. Alan kokemus sekä julkisten tarjouskilpailukäytänteiden kokemus luetaan eduksi. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on äidinkielen veroinen suomen kieli suullisesti ja kirjallisesti sekä sujuva englanti puhuttuna ja kirjoitettuna. Myös ajokortti on välttämätön.

Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana, ja käynnistämme haastattelut. Lähetäthän hakemuksesi ja CVn englanninkielisenä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa 22.3. asti rekrytointikumppanimme Baronalla: Sari Heerman, +358 40 840 0042