(Poistunut julkaisusta)

Business Manager
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Haemme nyt yritysliiketoimintamme tuotehallintaan business manageria

Business managerina johdat itsenäisesti omaa konseptialuettasi, sen lukuja ja tuotekehitystä. Tunnet asiakkaiden tarpeet ja haluat kuulla niistä heiltä enemmän. Ketterän kehityksen mallit ovat sinulle tuttuja ja iteroit ideoita mielelläsi. Johdat virtuaalitiimiäsi, sekä työskentelet tiiviisti sidosryhmiisi kuuluvien asiantuntijoiden kanssa kanssa. Pidät kouluttamisesta ja esiintymisestä.

Olet älykkäiden, ohjelmisto-ohjattujen verkkoratkaisujen ammattilainen. Osaat kuvata asiakkaalle erilaisten nykyaikaisten verkottamisratkaisujen sisällöt ja hyödyt. Ymmärrät, miten digitalisaatio ja IoT muokkaavat toimintatapoja ja asettavat vaatimuksia verkoille. Sinulla on vahva näkemys, mitä nykyaikaiset verkottamisratkaisut pitävät sisällään, ja mitä se edellyttää tietoturvalta. Tiedät ratkaisut nykyaikaisiin tietoturvaongelmiin, sekä osaat kertoa yritysten tietoturvauhkista ja niiden ratkaisuista, aina sen hetkiselle kuulijalle sopivalla kielellä. Ymmärrät teknologiaa, mutta rinnassasi sykkii kaupallinen sydän.

Osaat toimia oma-aloitteisesti ja aktiivisesti, ja sinulla on näyttöjä kyvystäsi saavuttaa tavoitteet. Työskentelet päämäärätietoisesti tavoitteita kohti, ja osaat sekä uskallat haastaa vanhat käytännöt.

Viestit ja esiinnyt sujuvasti ja mutkattomasti niin englanniksi kuin suomeksikin. Sinulla on taito pitää useamman samanaikaisen hankkeen langat käsissäsi. Lisäksi arvostamme soveltuvaa teknistä / kaupallista koulutusta.

Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. DNA:lla on kehittymisen kulttuuri, joka ruokkii onnistumisia. Pääset siis näyttämään osaamisesi ja kehittämään itseäsi edelleen. Olemme vuonna 2018 Suomen parhaat työpaikat -listalla suurten yritysten sarjassa sijalla 2., joten olemme kirjaimellisesti Great Place to Work.

Voit tutustua kulttuuriimme ja etuihimme tarkemmin: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antaa Maaret Hälvä, 044 044 2648 tai maaret.halva@dna.fi.

Olisitko sinä tuleva työkaverimme? Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta 19.11.2018 mennessä.