(Poistunut julkaisusta)

Business Manager
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

DNA:n kuluttajaliiketoiminta hakee Business Manageria Helsinkiin

Handset -liiketoiminnassa vastaamme DNA:n kuluttajille tarjottavista puhelimista, liittymistä, liikkuvasta laajakaistasta sekä monipuolisista lisäpalveluista. Asiakkaiden tarpeet muuttuvat ja haluamme varmistaa parhaan asiakaskokemuksen sekä palveluiden toimivuuden ja luotettavuuden myös tulevaisuudessa.

Oletko kiinnostunut johtamaan ja kehittämään Handset -liiketoimintaa ja vastaamaan lisäpalveluiden kaupallisesta menestyksestä? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan huipputiimiin ideoimaan ja uudistamaan parhaita tuotekonsepteja sekä uudenlaisia asiakaskokemuksia.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan hyvää johtamistaitoa sekä ihmisten, että asioiden osalta sekä kykyä kehittää liiketoimintaa vastaamaan tulevaisuuden asiakastarpeita. Business Managerina pääset aitiopaikalle johtamaan Handset -liiketoimintaa ja edistämään eri kehityshankkeita. Työskentelet tiiviisti mm. myynnin, markkinoinnin, tekniikan ja data-analytiikan asiantuntijoiden kanssa.

Vastuualueellasi on

  • Handset -liiketoiminnan lisäpalveluiden kehittämisestä ja DNA:n TV palveluiden hyödyntämisessä osana Handset -liiketoimintaa
  • Lisäpalveluiden strategiasta, €-kehityksestä sekä budjetoinnista
  • Tuotteiden kehittämisestä ja hallinnasta aina konseptoinnista elinkaaren loppuun saakka
  • Myynti- ja Markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta
  • Ketterien kehitysprojektien johtamisesta

Etsimme positiivisen asenteen omaavaa Business Manageria, jolla on vahva kaupallinen osaaminen ja kyky arvioida asioita sekä liiketoiminnan, että asiakashyötyjen kautta. Sinulla on minimissään 3-5 vuoden kokemusta tuotekehityksen, liiketoiminnan johtamisen tai markkinoinnin saralta. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen ja ennen kaikkea sinulta löytyy draivia muuttaa asioita. Sinulla on näyttöjä kyvyistä ideoida ja kehittää uutta sekä saavuttaa asetetut tavoitteet. Työskentelet päämäärätietoisesti, ja uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt. Kirjallinen ilmaisusi on sujuvaa, sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat, ison talon henkilöstöedut sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. DNA:lla on kehittymisen kulttuuri, joka ruokkii onnistumisia. Pääset siis näyttämään osaamisesi, kehittämään itseäsi edelleen ja vaikuttamaan työskentelytapoihin ja tavoitteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Handset -liiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan 24.7. ja 31.7 klo 10-12, puh. 044 906 2377 tai cedric.kamtsan@dna.fi

Olisitko sinä tuleva DNAlainen ja meidän työkaveri? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi  19.8.2018 mennessä alla olevan hakemuslinkin kautta.