(Poistunut julkaisusta)

Business Manager Wines, Partner Brands
Hartwall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Hartwallilla valmistetaan klassikkojuomia aina raitakuosisesta lonkerosta kesämuistoja herättävään Jaffaan. Lisäksi tuomme Suomeen satoja rakastettuja viinejä, kuten juhlissa kippisteltäviä Lansonin samppanjoita ja Mionetton kuohuviinejä. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

Hartwa-Trade-yksikköömme on nyt haussa viiniosaaja luotsaamaan liiketoimintaamme:

Business Manager Wines, Partner Brands

Hartwa-Trade on erityisesti viinien ja väkevien alkoholien maahantuontiin keskittyvä Hartwallin liiketoimintayksikkö, jolla on pitkät perinteet: se on ollut yksi kotimaan suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista alkoholijuomien maahantuojista vuodesta 1963 alkaen. Vuonna 2019 Hartwa-Traden liikevaihto oli noin 50 miljoonaa euroa. Kumppaneistamme löytyy maailman suurimpia ja tunnetuimpia viinitaloja, kuten Freixenet, JP Chenet, Mionetto, [yellow tail], Lanson ja Marqués de Cáceres.

Nyt meillä on etsinnässä uusi viinibrändien Business Manager. Tässä tehtävässä pääset toimimaan inspiroivana tiiminvetäjänä porukassa, joka keskittyy Alkossa myytäviin viineihin. Saat vastuullesi kumppanistrategiamme kehittämisen ja pääset käyttämään loistavaa viinitietouttasi, makuaistiasi ja brändinrakennustaitojasi, ja näin vaikuttamaan liiketoimintamme suuntaan ja kasvuun.

Etsimme huippuosaajaa – ja sellaisten kanssa myös pääset työskentelemään. Me arvostamme yrittäjähenkistä työskentelytapaa ja halua kehittää toimintaamme jatkuvasti paremmaksi. Meillä on aina tilaa hyville ideoille. 

Meillä rakennetaan Suomen virkistävintä työpaikkaa 

Hartwallilla hyvinvointi ei ala töistä lähtiessä, vaan töihin tultaessa. Uskomme, että hyviä asioita tapahtuu, jos myös työpaikalla on mahdollisuus virkistyä. Meidän tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen.  

Hartwallilaiset ovat mahtavia työkavereita ja meillä viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdillaan: laajan terveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja.

Tunnetko viinit ja osaat johtaa brändit menestykseen? Tule meille töihin!

Tehtävä edellyttää näyttöjä menestyksekkäästä liiketoiminnan johtamisesta ja viinialan perinpohjaista tuntemista. Meillä olet tulosvastuussa viineihin liittyvästä liiketoiminnastamme Alkossa ja muissa vähittäismyyntipaikoissa kaikkien edustamiemme viini- ja alkoholibrändiemme, paitsi Diageon portfolion osalta.

Vastuullasi on myös:

 • kehittää ja johtaa Alkossa myytäviin viineihin keskittyvää asiantuntijatiimiämme
 • työstää kumppanistrategiaamme ja löytää meille parhaat kumppanit viinitalojen joukosta
 • kehittää nykyisten viinitalokumppaniemme valikoimaa ja myyntiä Alkossa ja tavoitella uusia listauksia Alkon vakiovalikoimaan
 • tiettyjen brändien kuluttajakommunikaation suunnittelu ja toteuttaminen
 • bränditutkimuksien toteuttaminen

Sinulla on kokemusta tiimin vetämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Lisäksi olet ehtinyt kerryttää kokemusta viinialalla ja janoat nyt urallesi uusia haasteita. Sinulla on vahvaa kaupallista osaamista: näet kasvumahdollisuudet ja tartut niihin hanakasti. Meillä arvostetaan osaajia, joilla on lasi puoliksi täynnä – osaat kääntää haasteetkin mahdollisuuksiksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja suureksi eduksi on, jos olet suorittanut viineihin liittyviä kursseja, kuten WSET Advanced Certificate -koulutuksen. 

Odotamme sinulta lisäksi

 • kokemusta brändien rakentamisesta ja digitaalisesta markkinoinnista
 • ymmärrystä Suomen viinimarkkinoista sekä Alkossa, vähittäismyynnissä että ravintolapuolella
 • loistavaa kaupallista osaamista ja ymmärrystä, jonka avulla voit kehittää liiketoimintaamme Alkon kanssa
 • verratonta viiniosaamista ja viinin teknistä maistamistaitoa
 • taitoa analysoida dataa ja lukuja, ja luoda niiden pohjalta selkeitä toimenpiteitä, joilla lisäät menestystämme
 • erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
 • kykyä työskennellä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, muistakin kielistä on etua

Innostuitko? Hienoa!

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä Business Unit Director Marianna Godenhjelmiltä (040 754 5453) 15.1. klo 8.30–9.30 ja 21.1 klo 17.00-18.00

Hae tehtävää 30.1 mennessä alta löytyvän linkin kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.