(Poistunut julkaisusta)

Business Manager, Vaasan Oy
Lantmännen Unibake

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Haemme kaupalliseen tiimiimme Helsinkiin

BUSINESS MANAGERIA
Onko asiakassuhteen hoitaminen, kehittäminen ja ylläpito sinun leipälajisi? Haluatko ainutlaatuisen roolin, jossa pääset edistämään suomalaista leipäkulttuuria suurella sydämellä? Toivotko paikkaa avoimessa ja vastuullisessa yrityksessä, jossa jokaista tekijää arvostetaan aidosti? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, jatka lukemista.

Etsimme menestyvän, kansainvälisen leipomoyhtiö Vaasan Oy:n kaupalliseen tiimiin Business Manageria, jolla on vahva ymmärrys asiakassuhteiden hoitamisen edellytyksistä. Business Managerilta löytyy kokemusta sopimusneuvotteluista, asiakassuhteen kehityksen seurannasta sekä muutosjohtamisesta. Etsimällämme henkilöllä on halu ja into olla mukana rakentamassa merkityksellistä yhteistyötä.
Työpiste sijaitsee pääkonttorillamme Helsingissä Salmisaaressa.

Vastaat tehtävässäsi omien vastuuasiakkuuksien lisäksi Vaasan Oy:n kenttäorganisaation johtamisesta ja toimit esimiehenä kahdeksalle aluepäällikölle. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle.

Tehtäväkenttäsi
Business Managerina vastaat kokonaisvaltaisesta asiakassuhteen hoidosta ja kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa. Tehtäväkenttääsi kuuluu myös myynnin ennustaminen ja analysointi. Toimit osaltasi leipomotuotemarkkinan ja ravitsemuksen asiantuntijana asiakastyössä. Hyödynnät ja kehität tehtävässäsi digitaalisia mahdollisuuksia organisaatiossamme sekä yhdessä asiakkaiden kanssa.

Oletko sinä palapelimme puuttuva palanen?
Ylempi korkeakoulututkinto ja useamman vuoden kokemus päivittäistavarakaupasta päällikkö- tai johtotason tehtävistä antavat hyvät eväät tehtävässä menestymiselle. Onnistumisen kannalta on tärkeää tunnistaa osaamisessaan myös nämä osa-alueet:

• Kyky ajatella strategisesti
• Hyvät analysointi- ja vuorovaikutustaidot
• Asiakkaiden tarpeiden tunistaminen ja kunnioittaminen
• Tietojärjestelmien ja sovellusten hallinta, esimerkiksi sosiaalisen median alustat ja niiden tuomien mahdollisuuksien hyödyntäminen asiakasyhteistyössä
• Erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
• Matkustusvalmius
• Valmius ottaa vastaan kansainvälisiä projektitehtäviä
• Kiinnostus vastuullisuutta, ruokaa, ravitsemusta ja ruoan terveellisyyttä kohtaan

Miksi kannattaa hakea juuri meille?
Vaasan tunnetaan suomalaisten suosikkileipien valmistajana. Intohimonamme on edistää suomalaista leipäkulttuuria ja leipoa suomalaisille juuri sellaista leipää kuin he toivovat.

Meillä leivotaan leivän lisäksi upeita uria. Se tarkoittaa sitä, että tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti tai jopa löytää uusia urapolkuja.
Pääset työskentelemään motivoivassa, avoimessa ja kansainvälisessä ilmapiirissä yhdessä huippuammattilaisten kanssa. Hyvää yhteishenkeä ei voi olla huomaamatta: arkeemme kuuluu reippaasti huumoria ja hauskuutta sekä vahva halu ratkoa haasteita yhdessä.

Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa Lantmännen-monialakonsernia ja isoa globaalia perhettä. Tiesitkö muuten, että Lantmännen Unibakella on leipomo Australiassa asti?

Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Vastuullinen liiketoiminta aina pellosta pöytään saakka ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ovat meille sydämen asioita. Teemme pitkäjänteistä ja tavoitteellista työtä toimintamme ympäristövaikutusten pienentämiseksi.
Vaasan. Siinä maistuu hyvä.

Näin haet paikkaa
Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 7.3.2021 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Anna Varesmaa, puhelimitse +358204462091, parhaiten perjantaina 19.2. klo 12-15 ja maanantaina 22.2. klo 13-16 sekä sähköpostitse anna.varesmaa@vaasan.com.

Growing together from Field to Fork

Vaasan.fi