(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS MANAGER SPECIAL FOODS
Findus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Findus Finland Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen,

BUSINESS MANAGER SPECIAL FOODS

Toimipaikka Vantaa

 

Ruoka ja ravitsemus ovat tärkeä osa elämäämme. Jokaisella ihmisellä on oikeus nauttia hyvää ja ravitsevaa ruokaa, jota on myös helppo pureskella ja niellä. Findus on yli 40 vuotta kehittänyt erikoiselintarvikkeita (Special Foods), jotka soveltuvat rakenteeltaan henkilöille, joilla on puremis- ja nielemisvaikeuksia (dysfagia).

Kehitystyön aikana olemme tehneet tiiviisti yhteistyötä eri alojen ansioituneiden asiantuntijoiden kanssa. Heidän avulla olemme kehittäneet Special Foods -tuoteryhmästämme kokonaisvaltaisen konseptin, johon kuuluu sekä erilaisia tuotteita, tutkimusta, kehitystyötä että neuvontaa. Konsepti on ollut Suomen markkinoilla vuodesta 1999. Special Foods -tuotteet ovat tärkeä osa Finduksen tuoteportfoliota ja niiden merkitys kasvaa entisestään erikoiselintarvikemarkkinoiden kasvaessa. Voit lukea lisää Finduksen Special Foods -tuoteryhmästä kotisivuiltamme: www.findusfoodservices.fi

 

TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS

Tulet suurimmaksi osaksi työskentelemään koulutuksen, myynnin ja neuvonnan parissa hoiva- ja terveydenhuoltosektorilla, jossa suurin osa asiakkaistamme on. Päätehtäväsi on kehittää Special Foods -konseptia ja jalkauttaa uudistettua strategiaamme. Sinulla on budjettivastuu ja vastaat koko prosessista aina suunnittelusta ja tuotelanseerauksista koulutukseen ja seurantaan. Tulet myös edustamaan Special Foods -tuoteryhmää ja Findusta erilaisissa tapahtumissa.  

Tulet olemaan osa Foodservice-myyntiosastoa ja raportoit suoraan Foodservice-myyntijohtajalle. Työsi on pääasiassa itsenäistä, mutta teet myös tiivistä yhteistyötä kollegoittesi kanssa niin Suomessa kuin ulkomailla ja erityisesti Findus Ruotsin kanssa. Työtehtäviisi kuuluu sekä jo olemassa olevien asiakkaiden että uusien asiakkaiden kontaktointi ja asiakassuhteiden ylläpitoa. Toimenkuva on uusi ja tulet työskentelemään Vantaan konttoristamme käsin.  

 

KETÄ ETSIMME?

Etsimme joukkoomme ravitsemuksen asiantuntijaa ja koulutukseltasi voit olla esimerkiksi laillistettu ravitsemusterapeutti (TTM) tai vastaava (esim. ETM). Aikaisempi työkokemus suurkeittiö- ja terveydenhuoltosektorilta katsotaan eduksi. Toivomme sinulta hyvää suullista ja kirjallista kommunikointitaitoa sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Toimenkuva edellyttää matkustusvalmiutta ja kansainvälistä yhteistyötä. Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia.

Etsimme henkilöä, joka on ulospäinsuuntautunut, energinen ja kykenevä itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävässä pärjääminen edellyttää tarmokasta otetta ja tulosorientoitunutta asennetta. On tärkeää, että olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja kykenet luomaan uusia kontakteja. Tämän lisäksi toivomme, että olet muutoskykyinen ja myyntihenkinen kaikessa mitä teet. Olet asiantuntijana uskottava ja järjestelmällinen. Olet varma esiintyjä.

Työn alkamisajankohta: Toivomme, että pääset aloittamaan työsuhteen viimeistään 1.8.2019.

Yhteyshenkilö

Jos sinulla on kysyttävää työstä, voit ottaa yhteyttä Avainasiakaspäällikkö Paula Savolaiseen maanantaina 15.4. klo 12-16 tai keskiviikkona 17.4. klo 8-12, p. 040-7675773.

Hakemuksen + CV:n palkkatoivomuksineen voit lähettää sähköpostitse paula.savolainen@fi.findus.com. Hakuaika päättyy keskiviikkona 24.4.2019.

Voit lukea lisää Finduksesta kotisivuiltamme www.findus.fi ja Special Foods -konseptista www.findusfoodservices.fi.