(Poistunut julkaisusta)

Business Manager, Smarthome
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Tehtävänäsi on tunnistaa uusia kuluttajien smart home -alueen liiketoimintamahdollisuuksia asiakaslähtöisesti sekä osallistua Elisan smart home strategian ketterään kehittämiseen ja toimeenpanoon. Liiketoiminnan muotoiluajattelu sekä muotoilun menetelmien tuntemus ja soveltaminen on sinulle arkea.

Rakennat syvällistä ymmärrystä asiakastarpeista ja hahmotat tarkasti globaalin smart home markkinan trendejä ja toimijoita. Tunnistat markkinan ja asiakkaiden ymmärrykseen perustuen mahdollisuuksia luoda uutta liiketoimintaa. Luot hypoteeseja ja skenaarioita sekä konkretisoit ja validoit eksperimentoinnin kautta liiketoimintamahdollisuuksia tunnistaaksesi todelliset kilpailuedun lähteet.

Luot ja ylläpidät systemaattista yhteistyötä usean Elisan liiketoimintayksikön sekä liiketoimintajohdon kanssa ja tuet liiketoimintaa asiakaslähtöisessä ongelmanratkaisussa. Olet kiinnostunut asiakkaiden kohtaamisesta ja asiakkaan tarpeista syntyvän näkemyksen jalostamisesta tulevaisuuden suuntaviivojen tunnistamiseksi.

Mitä odotamme sinulta

Tässä tehtävässä vaaditaan ennen kaikkea asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Sinulla on laaja tuntemus muotoilun työkaluista ja osaat hyödyntää niitä tilanteen mukaan. Osaat hahmottaa ja kiteyttää laajoja asiakaskokonaisuuksia eri näkökulmista. Olet kiinnostunut smart home -teknologian mukanaan tuomista mahdollisuuksista helpottaa kuluttajien arkea. Hallitset yhteistyön myös yli organisaatiorajojen ja osaat hallita monimutkaisia asiakokonaisuuksia.

Olet empaattinen, utelias ja luova ajattelija. Viestit selkeästi ja vaikuttavasti ja sinulla on erinomaiset verkostoitumis- ja vuorovaikutustaidot.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta:

  • Aiempaa kokemusta ja näyttöjä uuden liiketoiminnan kehittämisestä
  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • Kykyä rakentaa ja jalostaa asiakas- ja markkinaymmärrystä
  • Liiketoiminnallista ajattelua ja teknologista ymmärrystä
  • Muotoiluajattelun ja -menetelmien tuntemusta ja soveltamiskykyä
  • Systemaattista ajattelua ja ketterän kehittämisen tuntemusta
  • Kykyä johtaa laajaa projektikokonaisuutta yhteistyössä usean Elisan yksikön kesken
  • Työskentely sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisalla saat tiimiisi osaavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä Juha Laukkaselta (juha.laukkanen@elisa.fi).