(Poistunut julkaisusta)

Business manager, Public Cloud Services
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Business Manager, Public Cloud Services

Pilvipalvelut ovat nykyaikaisen työympäristön kulmakivi. Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein.

Asiakkaidemme kiinnostus ja kysyntä julkipilviosaamisesta kasvaa ja tätä tarvetta täyttääksemme haemme nyt osaavaan ja kunnianhimoiseen joukkoomme kokenutta Business Manageria, joka haluaa jakaa asiantuntemustaan aktiivisesti ympärilleen niin nykyisille kuin uusille asiakkaillemme, omille verkostoilleen kuin omalle tiimilleen.

Business Managerina toimit Public Cloudin ympärille rakennetun liiketoiminnan nokkamiehenä vastaten muun muassa julkipilven partneruuksien kehittämisestä, asiantuntijapalveluiden myynnistä, uusien konsultointi ja jatkuvien palveluiden palvelumuotoilusta sekä liiketoiminnan ja myynnin kehittämisestä. Lisäksi vastaat Azure- ja AWS-partneruuksien johtamisesta.

Monipuolisen ja haastavan työtehtävän lisäksi saat käyttöösi ison talon resurssit ja huippu asiantuntijakonsulteista muodostuvan asiantuntijatiimin tuen. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden ponnistaa Public Cloud -palveluihin liittyvien uusien palveluiden ja teknologioiden tuomien haasteiden pariin sekä mahdollisuuden kehittää, uudistaa ja ideoida palveluitamme yhä erinomaisemmiksi.

Työtehtäväsi sijoittuu Helsinkiin Kallion kupeeseen Elisan IT Liiketoiminnan päätoimistolle Kaarlenkadulle, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan – vaikkapa kotitoimistoltasi tai kannonnokasta, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tässä haastavassa tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Julkisen pilven liiketoimintamallien kokonaisvaltaista hallintaa erityisesti Azuren ja AWS:n osalta
  • Usean vuoden kokemusta näiden alueiden myynnistä, myynnin tuesta tai liiketoiminnan johtamisesta
  • Vankkaa aiempaa kokemusta ja käytännön näyttöjä tuotteistuksesta ja uuden liiketoiminnan luomisesta
  • Ymmärrystä hybridiratkaisuista julkipilveen ja kykyä suunnitella asiakkaan kannalta järkeviä kokonaisuuksia käyttäen julkipilveä
  • Syvällistä osaamista ja mielellään teknologiasertifiointeja yhdestä ja/tai mieluimmin useammasta osa-alueesta: Microsoft Azure, AWS tai Google Cloud Platform
  • Erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn
  • Hyviä hoksottimia ja kaupallista pelisilmää – hahmotat suuret kokonaisuudet ja etsit luontaisesti ratkaisuja muiden vielä haroessa hiuksiaan
  • Vahvaa halua oppia uutta, kehittää ja laajentaa osaamistasi, sekä aitoa halua levittää osaamistasi ympäristöösi
  • Pystyt työskentelemään sekä Suomeksi että Englanniksi

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, mukavat työkaverit, parhaan mahdollisen esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet (mm. teknologiasertifiointeihin tähtääviä koulutuksia) sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. Kurkkaa myös 10 erinomaista syytä liittyä joukkoomme!

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa ja kinkkisiin kysymyksiisi vastaa mielellään Juho meilitse juho.huopaniemi@elisa.fi tai puhelimitse numerossa 050 506 0625.