(Poistunut julkaisusta)

Business Manager, Pilvikonesali eSali
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2019

Elisa tarjoaa kotimaiset virtuaalikonesalit yritysasiakkaille kaikkiin tarpeisiin. Tuotteemme on Elisa eSali, pilvikonesaliratkaisu, johon etsimme nyt Business Manageria.

Tehtävänäsi on vastata Elisa eSali liiketoiminnasta ja sen kehittymisestä. Tunnet kapasiteettipalveluiden ja konesaliulkoistuksen markkinan hyvin ja olet ollut mukana liiketoiminnan ja myynnin kehittämishankkeissa mukana. Tunnet kapasiteettipalveluiden teknologioita riittävän hyvin esitelläksesi tuotteita asiakkaille ja myynnille, mutta todellinen intohimosi on myynnin kehittämisessä. Osaat edustaa omalle tuotekehityksellemme asiakkaan ääntä ja pystyt draivaamaan roadmappiä liiketoiminnan ja myynnin kehittymisen kannalta oikeaan suuntaan.

Ihmisenä olet avoin haasteille ja uskallat laittaa itsesi likoon tavoitteidesi saavuttamiseksi. Olet analyyttinen ja teet kokonaisuuden kannalta fiksuja päätöksiä. Saat tyydytystä uusista kaupoista ja myynnin kehittymisestä, varsinkin kun takana on paljon kovaa työtä ja itsensä voittamista.

Tehtävässäsi vastaat Elisa eSali tuotteen myynnin kehittämisestä, sen tuotteistuksesta ja vastuullasi ovat Go-to-market toimenpiteet sekä valittujen kehityshankkeiden liiketoimintaohjaus. Yksin sinun ei tarvitse töitä tehdä, vaan tukenasi tässä on huipputiimi: Liiketoimintajohtomme, asiantuntijamme sekä toimitus- ja tuotanto-organisaatiomme.

Tehtävässä menestyäksesi Sinulla tulee olla 

  • kokemusta liiketoiminnan johtamisesta, projektijohtamisesta ja tuotekehityksestä
  • hyvä tuntemus kapasiteettipalveluiden ja konesaliulkoistuksien markkinoista
  • riittävä ymmärrys kapasiteettipalveluiden ja konesaliulkoistuksiin tarvittavista tekniikoista
  • hyvät esiintymistaidot ja vahva kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä
  • kaupallinen ja/tai tekninen korkeakoulutus tai vastaava pätevyys
  • sujuvat suomen ja englannin kielen taidot

Huomioithan, että teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityslain mukaisen turvallisuusselvityksen.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, hyvän ja välittävän esimiehen ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Kilpailukykyisen palkan lisäksi tulosbonuksen sekä muitakin hyviä henkilöstöetuja kuten alennuksia tuotteistamme ja pääsyn outlet-kauppaamme tekniikkaostoksille. Olemme tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa #elisalainen.

Hae nyt ja liity kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme!

Tehtävä täytetään heti, kun sopiva kandidaatti löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Juho Huopaniemi sähköpostitse etunimi.sukunimi@elisa.fi tai puhelimitse 050-5060625.

Lisätietoja eSalista tuotteena: elisa.fi/esali