(Poistunut julkaisusta)

Business Manager (myymäläjärjestelmät)
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haemme kokenutta vetäjää uudistuvaan myymäläjärjestelmät -liiketoimintayksikköömme. Paikan saa aikaansaava ammattilainen, jonka työtavat ja vuorovaikutustaidot vakuuttavat niin oman henkilöstön kuin asiakkaammekin.

Tehtävä

Myymäläjärjestelmät yksikkömme tuottaa ja toimittaa tietojärjestelmiä kaupan- ja ravintola-alan johtaville toimijoille. Tehtävässä vastaat yksikön operatiivisen toiminnan johtamisesta, esimiestyöstä, asiakkuuksista sekä tuoteportfolion kehittämisestä. Myymäläjärjestelmät -liiketoimintayksikkömme uudistuu voimakkaasti, joten nyt on otollinen hetki hypätä mukaan porukkaamme.

Työskentelet tiiviisti kaupan ja ravintola-alan asiakkuuksien parissa. Johdettavana sinulla on 30-henkinen huippuluokan tiimi, ja teet aktiivisesti yhteistyötä myös myynnin sekä kumppaneidemme kanssa. Lisäksi osallistut koko liiketoiminta-alueemme johtoryhmätyöskentelyyn.

Työarjessa tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:

 • henkilöesimiehen tehtävät sekä yksikkösi tiiminvetäjien tukeminen ja sparraaminen
 • operatiivisen toiminnan jatkuva kehittäminen
 • liiketoiminnan mittareiden seuranta, ennustaminen ja raportointi
 • myynti-, asiakas- ja yhteistyökumppanitapaamiset
 • toimitusprojektien ohjausryhmätyöskentely
 • ostojen ja hankintojen koordinointi.  

Kansainvälisessä ympäristössä kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. ”Kotitoimistosi” sijaitsee Vantaalla tai Tampereella, mutta työ sisältää satunnaisesti matkustamista kotimaassa ja Pohjoismaissa.

Sinä

Etsimme tehtävään rohkeaa ja periksiantamatonta IT-ammattilaista, joka tuntee kaupan ja ravintolan toimialaa. Innostunut, aktiivinen ja oma-aloitteinen ovat adjektiiveja, jotka kuvaavat persoonaasi. Kehityt, kehität ja saat asioita eteenpäin jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä.

Sinulla on taustallasi vähintään 5 vuotta kokemusta alalta sekä soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto. Odotamme myös, että sinulla on:

 • kokemusta IT-palvelujen tuottamisesta kauppa- ja/tai ravintolatoimialalle
 • kassajärjestelmien tuntemusta
 • osaamista projektiliiketoiminnasta
 • vahvoja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
 • sujuva suomen ja englannin kielen taito – plussaa saa ruotsinkielen taitamisesta.

Me

Meitä on Solteqissa yhteensä yli 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Ajatuksia vaihdetaan paljon ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Asiantuntijuuteen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut ja hyvät uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Käytössäsi ovat niin uusimmat työvälineet kuin lounas- ja liikuntaetu sekä hierontapalvelut. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Näin haet

Tunnistitko itsesi ja kiinnostuitko paikasta? Lähetä hakemuksesi meille 5.8.2018 mennessä. 

Jos haluat tietää tehtävästä lisää, kassa- ja ravintolaliiketoimintojen johtaja Jukka Väisänen (p. 050 4097 631) vastaa kysymyksiisi 10.7. klo 9–10 ja 11.7. klo 9–10.