(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS MANAGER, MAA- JA METSÄTALOUSPALVELUT
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

BUSINESS MANAGER, MAA- JA METSÄTALOUSPALVELUT

Haemme uuteen ketterään toimintamalliin Maa- ja metsätalouspalveluiden alueelle Business Manageria tukemaan strategian painopistealueiden muuttamista heimo- ja tiimitekemiseksi. Jos omaat vahvaa liiketoimintaosaamista ja olet kiinnostunut rakentamaan yhteistyötä omalla vastuualueellasi yli perinteisten tiimirajojen, olet hakemamme osaaja.

Roolistasi

Business Managerina työskentelet yhteistyössä heimojohtajan kanssa varmistaen asiakkuuksien palvelu- ja toimintamallien kehittymisen, sekä asiakassegmentin liiketoiminnan tavoitteiden toteutumisen. Tuet heimojohtajaa tuottojen ja kustannusten johtamisessa vastaten alueesi seurannasta ja läpinäkyvyydestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa oman vastuualueesi osalta. Avullasi liiketoiminta-alueen prioriteetit käännetään tiimitason tekemiseksi.

Vastaat tehtävässä maa- ja metsätalouden rahoituksen johtamisesta sekä Osuuspankeissa näille asiakasryhmille tarjottavien palveluiden osaamisen ylläpidosta ja kehittämisestä. Liiketoiminnan uudistaminen sekä muutosten ja lanseerausten johtaminen ja vieminen käytäntöön on olennainen osa tiimisi työtä. Koordinoit sujuvaa yhteistyötä eri liiketoimintojen ja sidosryhmien kanssa sekä ohjaat keskitettyä palvelua oman vastuualueesi osalta. Käyt lisäksi aktiivista vuoropuhelua osuuspankkien maa- ja metsätalousliiketoiminnan kanssa. Rooliisi sisältyy suora esimiesvastuu, johdat 4 hengen osaavaa tiimiä. 

Näillä eväillä menestyt

Etsimme kokenutta liiketoiminnan ammattilaista, jolla on syvällinen ymmärrys maa- ja metsätalouden toimintaympäristöstä, asiakastarpeista ja sidosryhmistä. Ymmärrät maatalouden yritysliiketoimintamalleja ja -logiikkaa. Sinulla on mahdollisesti perustiedot tai kokemusta myös OP Ryhmästä. Tuloksen, myynnin ja asiakkuuksien johtaminen on sinulle tuttua ja hyödynnät sujuvasti analytiikkaa ja dataa työssäsi. Vaativat johtotehtävät sekä prosessien johtaminen ovat sinulle ennestään tuttuja.

Business Manager- roolissa menestyäksesi sinulla tulee olla aina asiakas ajattelusi keskiössä. Olet ennen kaikkea innostava ihmisten ja tuloksen johtaja, joka omaa erinomaiset esimies- ja viestintätaidot. Hahmotat hyvin kokonaisuuden ja analysointi- ja ongelmanratkaisukykysi auttavat sinua eteenpäin kohti tavoitetta. Oman osaamisesi lisäksi osaat myös hyödyntää muiden osaamista tehden vahvaa yhteistyötä sidosryhmiesi kanssa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan kanssamme ihmisille parhaat työn tekemisen puitteet ja asiakkaillemme parhaat palvelut.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Mikäli haluat olla mukana Business Manager -rekrytoinnissa, hae tehtävään 21.4.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä jätä hakemista viime metreille. Liitä hakemukseen palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa PK-Yritysasiakkaat liiketoiminta-alueen johtaja Heikki Peltola, jonka tavoitat numerosta 0500 645 393 ja sähköpostitse heikki.peltola@op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.