(Poistunut julkaisusta)

Business Manager, Kuopio/Mikkeli/Jyväskylä
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Haluatko auttaa yritysten johtoa kasvun eri vaiheissa? Etsimme sinua

Business Manager, Kuopio/Mikkeli/Jyväskylä

Etsimme sinua, joka haluat onnistua ja kasvaa osana menestyvää joukkuettamme. Nyt 75 hengen porukaksi kasvanut yrityksemme etsii uutta vastuunkantajaa auttamaan paikallisia yrityksiä kasvun eri vaiheissa. Vastaat tai kehityt vastaamaan kohtalaisen laajan alueen liiketoiminnasta.  

Uudet teknologiat synnyttävät uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja edellyttävät myös yksilöiltä uudenlaista osaamista. Me Sarasella rakennamme muuttuvan työelämän tarpeisiin uudenlaisia palveluita yhdessä kumppaniemme kanssa. Teemme työtä tosissaan, mutta emme totisesti. Arvomme (vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo) näkyvät myös käytännön arjessa.

Uskomme avoimeen rekrytointiprosessiin

Meillä pääset hyvinvoivaan ja vakaaseen työyhteisöön. Tarjoamme sinulle mielekkään työtehtävän yrityksessä, jossa asiakasvaihtuvuus on olematonta. Täysin vastaavaa toimijaa ei markkinoilta tällä hetkellä löydy. Emme kuitenkaan jää lepäämään laakereilla, vaan investoimme koko ajan vahvasti tulevaisuuteen. Myös kumppanimme kirittävät meitä, sillä teemme tiivistä yhteistyötä mm. Googlen, Microsoftin, Salesforcen, Ohjelmistoyrittäjien, Healthtech Finlandin, Tietoturvaklusterin ja työhallinnon eri toimijoiden kanssa.

Rekrytointiprosesseissa kuulee usein paljon sanahelinää. Me haluamme jakaa sinulle avoimesti tietoa yrityksestämme, jotta voit tehdä osaltasi perustellun päätöksen. Prosessin aikana tapaat useita tiimiläisiämme ja pääset katsomaan luottamuksellisesti syvälle yritykseemme. Voit itse kartoittaa palveluidemme kilpailukykyisyyttä, työyhteisöä, toimintamallejamme tai tulevaisuuden näkymiämme niin asiakkaiden, kumppaneiden kuin yksilöidenkin näkökulmasta.  

Keskustelevalla otteella yritysjohdon luottopeluriksi

Työssäsi autat yrityksiä heidän kasvussaan mm. rekrytoivien koulutusohjelmien tai outplacement-palveluidemme avulla. Työskentelyotteesi on keskusteleva, sillä uskomme kvartaalitalouden sijaan pitkiin kumppanuuksiin. Mikäli et vielä ole sisällä paikallisessa elinkeinoelämässä, viemme sinut sinne.  Suunnittelu- ja kehitystyön rinnalla olet lähellä käytännön tekemistä, jotta saat parhaan lähtökohdan alueen liiketoiminnan edistämiseen.  

Voit olla joko kokenut asiakastyön ammattilainen tai korvata osan kokemuksestasi innolla kehittyä. Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakastyöstä sekä rohkeutta ja kykyä keskustella kasvuyritysten johdon kanssa kasvun haasteista. Tuputtajia emme ole emmekä sellaisiksi muutu. IT-toimialan tuntemuksesta on sinulle etua. Koulutamme sinulle sen mitä et vielä osaa.

Toimipisteesi sijaitsee lähtökohtaisesti Kuopiossa, mutta huipputyypin löytyessä myös muut sijainnit, kuten Mikkeli, Jyväskylä ja Joensuu ovat mahdollisia.  Meillä et jää yksin, sillä tukenasi on koko yrityksemme osaaminen markkinoinnista ylimpään johtoon. 

Haethan mahdollisimman pian tämän linkin kautta, odotamme sinua jo innolla! Hakuaika päättyy 8.8.2018.

Lisätietoa meistä löydät täältä: http://www.saranen.fi/saranen-consulting/sc-rekrytoi/. Tehtävään liittyvät lisäkysymykset voit esittää tiiminvetäjä Kirsi Havulle ke 18.7., klo 13-15 ja ma 6.8., klo 9-11.