(Poistunut julkaisusta)

Business Manager, Kodin laajakaistat
DNA Welho Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Business Manager, Kodin laajakaistat

Oletko kiinnostunut johtamaan ja kehittämään DNA:n laajakaistaliiketoimintaa? Nopeat laajakaistayhteydet ovat toimivan arjen perusta niin viihtymisen kuin etätöidenkin osalta. Haluamme huolehtia, että jokaisessa Suomalaisessa kodissa on mutkattoman arjen mahdollistavat toimintavarmat ja nopeat yhteydet.

Etsimme työkaveriksemme positiivisen asenteen omaavaa Business Manageria, jolla on kyky arvioida asioita sekä liiketoiminnan että asiakkaan näkökulmasta. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen ja ennen kaikkea sinulla löytyy draivia tarttua niin suureen kuin pienempäänkin haasteeseen. Työskentelet päämäärätietoisesti ja saat asenteellasi myös muut työskentelemään yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Sinulla on näyttöjä asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta sekä kyvystä johtaa asioiden lisäksi ihmisiä. Omaksut helposti uutta ja erilaiset teknologiat tai insinöörivitsit eivät säikäytä sinua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan meidän Kodin laajakaistojen huipputiimiin uudistamaan laajakaistaliiketoimintaa. Pieni tiivis tiimimme suhtautuu tekemiseen intohimoisesti, mutta töitä tehdään mutkattomasti pilke silmäkulmassa.

Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja jokainen päivä erilainen. Pääset työskentelemään mm. myynnin, markkinoinnin, tekniikan ja data-analytiikan ammattilaisten kanssa. Työpäiväsi voi sisältää esimerkiksi myynti- ja hinnoittelustrategian laatimista, tuotteistuksen uudistamista ja kannattavuuslaskelman laadintaa, asiakastarinan ja markkinointiviestin luomista ja sen jalkauttamista eri myyntikanaviin sekä tietenkin mukavia kahvihetkiä meidän kanssamme. Tehtävässä ei vaadita aikaisempaa kokemusta laajakaistateknologioista, vaan kaupallista näkemystä sekä halua oppia ja kehittää asiakkaittemme arkea paremmaksi.

Työssäsi vastaat mm:

  • Eri laajakaistaprojektien johtamisesta
  • Business case laskelmista ja liiketoimintatavoitteiden seurannasta
  • Liiketoimintasi tuoteportfolion kehittämisestä, tuotteiden hinnoittelusta ja hallinnasta
  • Myynti- ja Markkinointitoimenpiteiden ohjauksesta ja suunnittelusta sidosryhmien kanssa

Tehtävässä menestyäksesi,

sinulla on ylempi korkeakoulututkinto (KTM, DI tai vastaava) sekä vankka kokemus liiketoiminnan, projektien tai tuotekehityksen johtamisesta. Olet asiakaslähtöinen ja myynnillinen henkilö ja osaat myös innostaa muita yhteiseen tekemiseen. Työskentelet päämäärätietoisesti ja sinulla on draivia johtaa projekteja menestyksekkäästi tavoitteisiin. Tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielillä. Tietotekniset taitosi ovat hyvät; Excel ei pelota ja Powerpoint on ystäväsi.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme. Toimipaikkasi sijaitsee radan varrella tyylikkäässä DNA Talossa Käpylän aseman kupeessa.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri. DNA on osa Telenor-konsernia, joka tarjoaa myös kansainvälisiä uramahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa laajakaistaliiketoiminnan johtaja Katri Perälä, 044 044 3594 tai katri.perala@dna.fi. Parhaiten tavoitat Katrin: To 26.11. klo 8-10 ja 14-15, Ti 1.12. klo 8-9:30 sekä Pe 4.12. klo 15-17.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 6.12. mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.