(Poistunut julkaisusta)

Business Manager, Kodin laajakaistat
DNA Welho Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Oletko kiinnostunut johtamaan ja kehittämään DNA:n laajakaistaliiketoimintaa? Nopeat laajakaistayhteydet ovat toimivan arjen perusta niin viihtymisen kuin etätöidenkin osalta. Haluamme huolehtia, että jokaisessa Suomalaisessa kodissa on mutkattoman arjen mahdollistavat toimintavarmat ja nopeat yhteydet.

Etsimme työkaveriksemme positiivisen asenteen omaavaa Business Manageria,

jolla on kyky arvioida asioita niin liiketoiminnan, että asiakkaan näkökulmasta. Sinulla löytyy draivia tarttua niin suureen kuin pienempäänkin haasteeseen, työskentelet päämäärätietoisesti, ja saat asenteellasi myös muut työskentelemään yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Sinulla on näyttöjä asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta sekä kyvystä johtaa asioiden lisäksi ihmisiä. Omaksut helposti uutta ja erilaiset teknologiat tai insinöörivitsit eivät säikäytä sinua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan meidän Kodin laajakaistojen huipputiimiin uudistamaan laajakaistaliiketoimintaa. Pieni tiivis tiimimme suhtautuu tekemiseen intohimoisesti, mutta töitä tehdään mutkattomasti pilke silmäkulmassa. Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja jokainen päivä erilainen. Pääset työskentelemään mm. myynnin, markkinoinnin, tekniikan ja data-analytiikan ammattilaisten kanssa. Työpäiväsi voi sisältää esimerkiksi myynti- ja hinnoittelustrategian laatimista, tuotteistuksen uudistamista ja kannattavuuslaskelman laadintaa, asiakastarinan ja markkinointiviestin luomista tai tärkeän asiakkaan haasteiden ratkomisia sekä tietenkin mukavia lounashetkiä lähiravintoloissa meidän kanssamme. Tehtävässä ei vaadita aikaisempaa kokemusta laajakaistateknologioista, vaan halua oppia ja kehittää asiakkaittemme arkea paremmaksi.

Työssäsi vastaat muun muassa:

 • Eri laajakaistaprojektien johtamisesta
 • Business case laskennoista ja liiketoimintatavoitteiden seurannasta
 • Liiketoimintasi tuoteportfolion kehittämisestä, tuotteiden hinnoittelusta ja hallinnasta
 • Myynti- ja Markkinointitoimenpiteiden ohjauksesta ja suunnittelusta
 • Liiketoimintasi kehittämisestä

Edellytämme sinulta:

 • Huipputyyppi, jolla minimissään 5 vuoden kokemusta joko liiketoiminnan, projektien tai tuotekehityksen johtamisesta
 • Ylempää korkeakoulututkintoa (Kauppatieteiden Maisteri, DI tai vastaava)
 • Kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita
 • Kokemusta business casejen rakentamisesta
 • Draivia johtaa projekteja menestyksekkäästi sekä saavuttaa tavoitteet
 • Tiimissä toimimista hyvällä positiivisella asenteella
 • Erinomaista suomen ja hyvää englannin taitoa
 • Excel ei pelota ja Powerpoint on ystäväsi

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme. Toimipaikkasi sijaitsee radan varrella tyylikkäässä DNA Talossa Käpylän aseman kupeessa.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

DNA on osa Telenor-konsernia, joka tarjoaa mahdollisuuksia myös kansainvälisiin uramahdollisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa laajakaistaliiketoiminnan johtaja Katri Perälä,
044 044 3594 tai katri.perala@dna.fi. 
Soittoajat 3-4.8. klo 16:00-17:30 ja 5-7.8. klo 7:30-9:00

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 9.8. mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.