(Poistunut julkaisusta)

Business Manager, Home Services
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haluatko olla uudistamassa kuluttajaliiketoimintaa, luomassa uusia palveluja ja muuttamassa työelämän vakiintuneita työskentelytapoja?

Me Telian kuluttajaliiketoiminnassa olemme muutosmatkalla kohti uutta, ketterää, asiakaslähtöistä, läpinäkyvää ja iteroivaa tapaa toimia. Toimintamme ytimessä ovat moniosaajatiimit, jotka ottavat vastuun oman alueensa tekemisestä ja päätöksistä. Tiimit käyttävät päätöksenteon tukena moderneja ja ketteriä metodeja asiakastarpeen tunnistamiseksi ja uusien konseptien kehittämiseksi. Tiimit vastaavat oman alueensa kaupallisesta menestyksestä.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt uutta osaajaa avainhenkilöksi kodin palveluiden liiketoimintaan. Nopeat valokuituyhteydet ja niihin tukeutuvat palvelut muuttavat ihmisten tapaa elää ja viihtyä kotona. Liiketoiminnan ytimessä on eri tekniikoilla toteutettavat kodin laajakaistapalvelut, joissa Telialla on vahva asema ja joiden edelleen kehittämiseen investoidaan merkittävästi joka vuosi. Lisäksi olemme yhä tiiviimmin tuomassa koteihin asiakastarpeiden perusteella kehitettyjä uusia kodin yhteyksiä hyödyntäviä palveluita.

Kuka sinä olet?

Haemme Business Manageria vastaamaan kodin palveluiden liiketoiminnasta. Tehtävänäsi on koota ymmärrys liiketoiminta-alueen liikevaihto- ja tuloskehityksestä, kehitykseen vaikuttavista tekijöistä sekä tarvittavista toimenpiteistä. Lisäksi vastaat asiakastarpeesta lähtevän tuotekehityksen ohjaamisesta uusiin mahdollisuuksiin aktiivisesti tarttuen. Ohjaat Telian palvelukehitystä seuraten aktiivisesti globaaleja trendejä ja hyödyntäen Telia-konsernin voimaa tarttua isoihinkin mahdollisuuksiin. Tärkeimpinä sidosryhminä sinulla on asiakastoimenpiteistä vastaava at Home tiimi sekä teknisestä palvelukehityksestä vastaavat tuotepäälliköt.

Odotamme sinulta

  • Innostuneisuutta ja innostavaa otetta
  • Kaupallista ajattelukykyä: ymmärrät P/L dynamiikan ja kuinka näiden mittareiden avulla voidaan johtaa
  • Laajakaistatuotteiden- ja liiketoiminnan tuntemusta
  • Kokemusta roadmap-työskentelystä: osaat jalostaa strategisen tason tavoitteet kohti konkreettisia kehitysprojekteja
  • Haluat johtaa tuotekehitystä asiakasymmärryksen kautta ja osaat kääntää tuoteominaisuudet asiakkaalle merkitseväksi ja ymmärrettäväksi ostokriteeriksi
  • Sinulla on laaja-alainen kokemus matriisiorganisaatiosta ja olet pystynyt viemään läpi vaikeita, pitkiä ja jopa mahdottomalta tuntuneita kehitysprojekteja
  • Luotat näkemykseesi, osaat perustella sen ja saat ihmiset mukaan. Olet myös valmis pistämään itsesi likoon ja ottamaan riskejä
  • Sujuvaa englanninkielen taitoa
  • Kaupallisesti fokusoitunutta yliopisto – tai korkeakoulututkintoa

Mitä voit odottaa?

Tehtävä on aivan Telian kuluttajaliiketoiminnan ytimessä ja tarjoaa näköalapaikan kuluttajille merkityksellisessä ja jatkuvasti muuttuvassa liiketoiminnassa. Tehtävässä pääset mukaan vaikuttamaan teknologisessa (IoT, 5G) ja sosio-ekonomisessa (SoMe, Lean/Agile) murroksessa, jossa uusia yhteyksiä syntyy, sekä asiakas- että työntekijänäkökulmista!

Oletko jo huomannut, että tiimissämme on auennut myös toinen mielenkiintoinen positio, Business Lead, jonka roolikuvaus löytyy omana ilmoituksenaan?

Innostuitko?
Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen! Hakea voit nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 28.5.2018 mennessä.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Jussi Vuorinen, 040 302 3500 (soittoajat: ke 16.5. klo 10–11, ti 22.5. klo 13–14).

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!