(Poistunut julkaisusta)

Business Manager, Handset- liiketoiminta
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Asiakkaiden tarpeet muuttuvat ja haluamme varmistaa parhaan mutkattoman asiakaskokemuksen sekä palveluiden toimivuuden ja käytettävyyden myös tulevaisuudessa. Älypuhelimesta on monelle tullut käden jatke, jota ilman on vaikea tulla toimeen. Tarjoamme asiakkaille liittymät nopealla netillä, joka mahdollistaa puhelimen sujuvan käyttökokemuksen monipuolisen sisällön ja palveluiden käytössä. Handset -liiketoiminnassa vastaamme DNA:n kuluttajille tarjottavista puhelimista, liittymistä ja monipuolisista lisäpalveluista.

Haemme Business Manageria Handset- liiketoimintaan Helsinkiin

Oletko kiinnostunut näyttämään suuntaa ja kehittämään Handset -liiketoimintaa ja vastaamaan älypuhelimien ja älylaitteiden ympärillä olevien palveluiden ja konseptien kehittämisestä asiakkaillemme? Etsimme positiivisen asenteen omaavaa Business Manageria, jolla on näkemystä siitä, millaisia palveluita ja konsepteja asiakkaat haluavat nyt ja tulevaisuudessa.

Olet monialaosaaja joka osaa yhdistää muuttuvat asiakastarpeet ja liiketoiminnan tavoitteet sekä sinulta löytyy strategista näkemystä siitä mihin suuntaan päätelaitekonsepteja tulisi kehittää. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen ja ennen kaikkea sinulta löytyy draivia muuttaa asioita. Sinulla on näyttöjä kyvyistä ideoida ja kehittää uutta sekä saavuttaa asetetut tavoitteet. Työskentelet päämäärätietoisesti, ja uskallat rohkeasti haastaa vanhat käytännöt.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan hyvää johtamistaitoa sekä ihmisten, että asioiden osalta sekä kykyä kehittää liiketoimintaa vastaamaan tulevaisuuden asiakastarpeita. Odotamme vahvaa kokemusta työskentelystä päätelaitteiden parissa ja mahdollisesti eri maksamisen vaihtoehdoista esim. pankki- tai vakuutusalalta, mielellään kuluttajaliiketoiminnan parista. Viestit ja esiinnyt sujuvasti ja mutkattomasti niin englanniksi kuin suomeksikin.

Tulet työssäsi vastaamaan älypuhelinten ja älylaitteiden ympärillä olevien palveluiden ja konseptien kaupallisesta menestyksestä, kehittämisestä, markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksen koordinoinnista ja lanseerauksista sekä ketterien kehitysprojektien johtamisesta. Työskentelet tiiviisti mm. myynnin, markkinoinnin, it:n ja data-analytiikan asiantuntijoiden kanssa.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen sekä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät modernit toimitilamme hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingin Käpylästä. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antaa Cedric Kamtsan, johtaja Handset -liiketoiminta puh.  044 906 2377 tai cedric.kamtsan@dna.fi

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 22.8.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.