(Poistunut julkaisusta)

Business Manager, Events, B2B
Sanoma Media Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Vahvistamme osaamistamme ja haemme Business Manageria vastaamaan Sanoman B2B tapahtumamyynnistä ja tapahtumien kaupallisesta kehityksestä. 

Toimit osana kaupallista organisaatiota vastaten tapahtumamyynnistä ja sen kehityksestä B2B- asiakkaissa. Tuotteistat tapahtumia yhdessä asiakkaiden, tapahtumatuottajien sekä mainos- ja mediatoimistojen kanssa. Olet huippuluokan joukkuepelaaja, sinulla on kokemusta myynnistä ja saavutettuja tuloksia. Lisäksi ymmärrät tapahtumaliiketoiminnan lainalaisuuksia ja kehitystä, tunnet mediamyynnin kentän ja kykenet ideoimaan mainostaja-asiakkaille toimivia ratkaisuja tapahtumissamme. Ennen kaikkea, palat halusta ratkaista asiakkaan haasteita ja olet myyntihenkinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Aktiivisuutta, oma-aloitteellisuutta ja käytännön kokemusta tapahtumien myynnistä ja kaupallistamisesta.
  • Olet idearikas ja kykenet itsenäisesti ideoimaan ja suunnittelemaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja sekä presentoimaan ne hurmaavasti.
  • Sinulle on kertynyt ymmärrystä markkinointiviestinnästä ja mediasuunnittelusta sekä ymmärrystä mainostaja-asiakkaiden, media- ja mainostoimistojen työskentelymalleista
  • Kykyä vastata suurista kokonaisuuksista ja niiden läpivienneistä, samanaikaisesti pureutuen tiukasti yksityiskohtiin.
  • Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, korkeakoulututkinto (esim. KTM) tai ammattikorkeakoulututkinto (tradenomi).

Tarjoamme sinulle kehittyvän, mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä Suomen parhaiden mediabrändien parissa. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi isossa mediatalossa alan parhaiden ammattilaisten kanssa. Työpaikkasi sijaitsee Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 15.09.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa pia.kuhakoski@sanoma.com tai p. 040-5437022 ma 2.9. klo 13:30-15 tai to 5.9. klo13:30-15.