(Poistunut julkaisusta)

Business Manager, Dynasty
Innofactor Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Haemme Pohjoismaiden johtavaan tiedon- ja asianhallinnan tiimiimme vahvistusta kokeneesta Business Managerista Espooseen tai Tampereelle.

Innofactor Dynasty -tuoteperheeseen perustuva tiedon- ja asianhallinnan liiketoiminta on Innofactorin strategian ytimessä ja on viime vuosina kasvanut vuosittain noin 20 prosenttia. Uusia asiakkaita on saatu kuntasektorilta, terveydenhuollosta, oppilaitoksista ja valtionhallinnosta. Liiketoiminta on jaettu vakiotuotteeseen perustuviin toimituksiin ja asiakaskohtaisesti muokattavaan projektiliiketoimintaan.

Business Managerina toimit keskeisessä liiketoiminnan Product Owner -roolissa tiiviissä yhteistyössä Dynasty-vakiotuotteen tuotekehityksestä vastaavien avainhenkilöiden kanssa. Osallistut tuotekehityksen Backlogin priorisoitiin, tuotteen Roadmapin suunnitteluun ja koordinoit asiakkailta tulevia tuotekehitystoiveita. Ymmärrät asiakastarpeen ja osaat välittää nämä tarpeet tuotekehitykselle. Olet Innofactorin sisäisen Dynasty-ohjausryhmän jäsen ja valmistelet yhdessä tuotekehityksen kanssa vastuualueeseesi liittyvät asiat.

Roolissasi vastaat erityisesti kunta-asiakkaille suunnatusta Dynasty-vakiotuotteeseen perustuvasta liiketoiminnasta osana Innofactorin Dynasty-kokonaisuutta. Asiakaskunta koostuu yli 200 suomalaisesta kunnasta ja kuntayhtymästä sekä sairaanhoitopiiristä. Vastaat vakiotuotteeseen liittyvästä liikevaihdon kehityksestä, toimituksista ja jatkuvista palveluista sekä niiden kannattavuudesta raportoiden Dynasty-liiketoiminta-alueen vetäjälle. Työtehtävään ei liity henkilöesimiestehtäviä, koska Innofactorissa on käytössä itseohjautuvat tiimit ja esimiehinä toimivat erilliset People Managerit.


Sinusta 

Tunnet kuntasektorin asianhallinnan prosessit ja toimintatavat kattavasti. Olet kehittämishakuinen ja ollut aikaisemmin mukana IT-järjestelmien kehitys- ja/tai toimitushankkeissa joko toimittajan tai asiakkaan puolella. Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Sinulla on kokemusta tulosvastuullisessa roolissa toimimisesta. Olet mielellään toiminut Product Owner -roolissa aiemminkin ja työskentelet mielelläsi Scrum-metodiikan mukaisesti.

Toivomme, että työskentelyotteesi on ratkaisukeskeinen. Olet joustava työkaveri, joka pystyy keskustelemaan kokonaisuuksista ymmärrettävästi erilaisten sidosryhmien kanssa. Sinulta löytyy draivia ja kunnianhimoa saada tuloksia aikaan ja tuoda asiakkaalle parhaat ratkaisut toiminnan eteenpäin viemiseksi. 

Vastaat suuresta joukosta asiakkuuksia, joten kokonaisuuksien hallinta ja systemaattinen työote kuvaavat sinua hyvin. Sinulla on kyky vakuuttaa ja vaikuttaa niin sisäisissä sidosryhmissä kuin asiakastyössä, ja tulet suomen kielen lisäksi toimeen tarvittaessa myös englanniksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat toimia erilaisten ihmisten kanssa.

Meistä

Innofactor on ammattilaisten yhteisö, jota leimaavat vapaus ja vastuunotto. Uskomme ihmisten osaamiseen ja kykyyn työskennellä itsenäisesti. Tämä näkyy päivittäisessä tekemisessämme muun muassa kykynä ja rohkeutena hakea innovatiivisia, uusia ratkaisuita omaan työhömme.

Innofactorilla on elämänmyötäinen ihmistä ymmärtävä kulttuuri, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Toimiva etätyö on meillä arkipäivää ja mahdollistaa työn sujumisen kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Ammattilaisen työ voi ja sen pitääkin olla myös hauskaa.

Tulevat työtoverisi muodostavat noin 40 huippuammattilaisen osaavan tiedon- ja asianhallinnan asiantuntijoiden joukon, johon tiivistyy Pohjoismaiden johtava julkishallinnon tiedonhallinnan osaaminen. Pääset osaksi IT-talon kasvutarinaa yrityksessä, jonka tavoitteena on olla johtava pilviratkaisujen ja digitalisaation toteuttaja jokaisessa Pohjoismaassa. Kiinnostavan tehtävän lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut, joustavat työaikajärjestelyt sekä monipuoliset, työnantajan tukemat harrastusmahdollisuudet sekä mukavia yhteisiä tapahtumia muiden innofactorilaisten kanssa.

Hae meille!

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille 23.8.2020 mennessä, miksi juuri sinä olisit paras vahvistus Dynasty-liiketoimintaamme. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla, joten laitathan hakemuksesi ja palkkatoiveesi meille mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä voit halutessasi tiedustella Suvi Albertilta joko sähköpostitse: suvi.albert@innofactor.com tai puhelimitse numerosta 040 553 2984 seuraavina soittoaikoina: 12.8. klo 9–10, 17.8. klo 10–11 tai 19.8. klo 14–15 välillä.