(Poistunut julkaisusta)

Business Manager, dataratkaisut
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme DNA:n yritysliiketoiminnan Business Management- yksikköön Helsinkiin Dataratkaisuista vastaavaa Business Manageria

Business Managerina vastaat siitä, että vastuullasi olevat tuotteet ja palvelut ovat houkuttelevia. Varmistat tuotealueesi liikevaihdon ja kannattavuuden sekä kilpailukyvyn lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Osallistut aktiivisesti myyntiprosessiin tukemalla myyntiä tarjoustyöskentelyn kautta aina sopimusneuvotteluihin asti.

Tehtävässä menestyäksesi,

Olet tuotehallinnan ammattilainen, joka ymmärtää erilaiset elinkaaren vaiheet ja niiden vaatimukset. Sinulla on usean vuoden kokemus tuotehallinnan tehtävistä sekä yritysasiakkaiden tarpeista. Omaksut helposti uutta ja erilaiset teknologiat eivät säikäytä sinua, vaan perehdyt asioihin järjestelmällisesti. Olet tottunut hallinnoimaan tuote- ja palvelualueisiisi kuuluvia kumppaneita sekä osaat kertoa tuoteominaisuuksista ja palvelun sisällöstä käytännön kielellä ja asiakkaalle koituvan hyödyn kautta. Ymmärrät palvelutasosopimusten (SLA) vaatimukset ja sen edellyttämät toimintatavat.

Omaat hyvät yhteistyötaidot ja toimit aktiivisesti asioita edistäen. Sinulla on työkokemus tuotehallinnasta B2B-liiketoiminnassa. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen (KTM/DI). Ketterät kehitysmenetelmät (SAFe ja Agile) ovat sinulle tuttuja. Tehtävässä tarvitset sujuvaa tekstin tuottamisen taitoa sekä suomen että englannin kielellä ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Dominique Akl, dominique.akl(at)dna.fi

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille! Työpaikkasi sijaitsee DNA:n pääkonttorissa Helsingin Käpylässä.