(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS MANAGER – ARKKITEHTI- JA SUUNNITTELIJATOIMISTOT
Martela

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Tervetuloa luovaan asiantuntijatiimiin! Haemme Martelalle uutta kollegaa rakentamaan ja ylläpitämään sidosryhmäsuhteita arkkitehti- ja suunnittelutoimistoihin valtakunnallisesti. Toimipiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä, ja ensisijaisena työskentelyalueena on pääkaupunkiseutu. Suunnittelemme käyttäjälähtöisiä, kestäviä ja laadukkaita työympäristöjä yhteistyössä ja nykyaikaisin työvälinein.

Sinun roolisi

Business Managerina vastaat myynnissä ulkoisista sidosryhmäsuhteista arkkitehti- ja suunnittelutoimistoihin. Kasvatat Martelan tunnettavuutta, vahvaa brändiä ja myyntiä, ja siksi aktiivinen kontaktointi ja verkostoiminen sinulle nimetyn sidosryhmän kesken on tärkeää. Vastaat valtakunnallisesti sidosryhmäkommunikaation sisällöstä ja aktiviteettien sekä myyntisuunnitelmien koordinoinnista.

Vastaat siitä, että arkkitehtikentän tarpeet tulevat kuulluksi Martelan ulkoisessa markkinointiviestinnässä. Toimit siis Martelan edustajana arkkitehdeille ja suunnittelijoille, sekä sidosryhmäasiantuntijana Martelalle. Tapaat ja olet yhteistyössä päivittäin arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa, sekä osallistut projektin alkuvaiheen keskusteluihin sekä potentiaalisten asiakkaiden kartoitukseen.

Odotamme sinulta

Tärkeää on, että omaat vahvan ammatillisen tuntemuksen sidosryhmämyynnistä arkkitehti- ja suunnittelijakunnalle. Ymmärrät toimialan tarpeet ja liiketoimintaympäristön, jonka johdosta pystyt tarjoamaan asiakkaalle parhaita ratkaisuja. Sinulla on taito kehittää asiakassuhteita määrätietoisesti ja työskentelet strategisesti pitkällä tähtäimellä. Sen lisäksi:

  • Hallitset toimintaketjun kokonaisuuden ja ymmärrät Martela Lifecycle®- tarjoaman vaikutukset ja hyödyt toimintaketjuun
  • Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä myynnin parissa
  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, sekä hyvät neuvottelu- ja vaikuttamistaidot
  • Omaat järjestelmälliset ja tavoitteelliset työtavat

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisen työn Pohjoismaiden johtavassa työympäristöjen asiantuntijaorganisaatiossa
  • Mahdollisuuden tehdä yhteistyötä työympäristöjohtamisen edelläkävijäyritysten kanssa
  • Loistavat puitteet oppia ja kehittää omaa osaamista omien vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaisesti
  • Inspiroivan työympäristön ja mukavat kollegat

Kiinnostuitko?

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa. Jos sinulla on tehtävää koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä Mikkoon puh. 040 185 0303.

Hakuaika tehtävään päättyy 11.11.2018. Aloitamme kuitenkin lukemaan hakemuksia läpi heti, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta: https://www.salesonly.fi/avoimet-paikat/101-business-manager/