(Poistunut julkaisusta)

Business Line Director / Rejlers
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020


Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Lähes 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla.  Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 56,2 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Haemme nyt joukkoomme sinua

Business Line Director

vastaamaan koko Suomen automaatio- ja instrumentointiliiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta ja kokonaistuloksesta. Liiketoiminta-alue kostuu kahdeksasta tulosyksiköstä ja n. 135 henkilöstä. Automaatio- ja instrumentointiliiketoiminta on yksi teollisuuden toimialan liiketoiminnoista. Teollisuuden palvelut kattavat kaiken esisuunnittelusta toteutukseen, asiakkaan prosessit ja turvallisuus- sekä ympäristönäkökohdat ymmärtäen.

Toimenkuvaasi kuuluvat mm. liiketoiminta-alueen myynti, budjetointi ja investoinnit. Rekrytointien lisäksi vastaat liiketoiminnan palveluiden kehittämisestä sekä kartoitat ja osallistut yritys- ja liiketoimintakauppoihin. Kuulut Engineering-liiketoiminnan johtoryhmään ja raportoit Engineering-toimialajohtajalle.

Olet luotettava ja innostava ihmisten ja projektien johtaja, jolla on vahva priorisointikyky sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja nautit myynnin onnistumisista. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Toivomme, että sinulla on kokemusta liiketoiminnan menestyksellisestä johtamisesta vähintään kymmenen vuoden ajalta. Automaatio- tai instrumentointialan tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös toiminnanohjaus- ja tietojärjestelmä- sekä IT-osaamista. Sinulla on DI- tai insinöörikoulutus tekniseltä alalta. Hallitset suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kehittävän työtehtävän. Meitä arvostetaan joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivääsi tuovat mukava työyhteisö sekä viihtyisä toimisto. Työpisteesi sijainti on neuvoteltavissa. Arvostamme syvällistä osaamistasi sekä halukkuuttasi oppia ja kehittyä. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työsi ja elämäsi suunnittelua. Lisäksi käytössäsi on osaavien ja motivoituneiden kollegoiden tuki. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme on hyvät urakehitysmahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultti Roy Herold 3.3. klo 9:00–10:00 ja  16.3. klo 15:00–16:00 sekä MPS-konsultti Taina Heino 6.3. klo 10:00–11:00 ja 10.3. klo 10:00–11:00. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 16.3.2020 mennessä.