(Poistunut julkaisusta)

Business Line Controller, Siemens Smart Infrastructure
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään sisäisen laskennan asiantuntijana älykkäiden talotekniikan ratkaisujen parissa? Nyt siihen on loistava mahdollisuus, sillä haemme Business Line Controlleria Talotekniikan liiketoimintaamme Espoon Perkkaalle.

Siemens on maailman viidenneksi kansainvälisin yritys, joka on toiminut Suomessa jo yli 160 vuotta. Olemme innovaatioon ja huippuosaamiseen uskova yritys, jonka ydintoiminta keskittyy sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon. Talotekniikan yksikössä olemme Suomen markkinajohtaja. Luomme teknisillä ratkaisuillamme älykkäitä, turvallisia ja tuottavia kiinteistöjä.

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueesi?

Tulet toimimaan kaupallisena kumppanina Fire Safety & Security -liiketoiminnan vetäjälle ja tuotat raportteja divisioonan johdolle. Lisäksi vastaat sisäisestä laskennasta oman liiketoiminta-alueesi osalta ja osallistut aktiivisesti kuukausiraporttien ja ennusteiden laatimiseen sekä budjetointiin. Toimit myös oman vastuualueesi projektikontrollerin tehtävässä.

Pääset osaksi dynaamista ja asiantuntevaa controlling -tiimiämme, jonka vastuulla on johdon kuukausiraportointi, ennuste- ja budjetointiprosessit, sisäinen laskenta sekä liiketoiminnan aktiivinen tukeminen numeroiden ja analyysin avulla. Raportoit tehtävässä Business Administration -tiimin johtajalle.

Mitä odotamme sinulta?

Osaat hahmottaa kokonaisuuksia liiketoiminnan näkökulmasta, toimit työssäsi proaktiivisesti sekä saat vietyä tehtävät maaliin. Oikea asenne uuden oppimiseen sekä halu ymmärtää liiketoiminnan lainalaisuuksia ovat avainroolissa tehtävässä menestymiseen.

Lisäksi edellytämme sinulta:

  • tehtävään sopivaa koulutusta (esim. laskentatoimen KTM tai tradenomi)
  • aiempaa kokemusta (2 -5 vuotta) vastaavan tyyppisistä tehtävistä (raportointi, ennusteet, budjetointi, projektien kontrollointi)
  • oma-aloitteista, tarkkaa ja vastuullista työotetta
  • joustavuutta
  • Excel- työkalun hyvää hallintaa, kokemus SAP-järjestelmästä on eduksi
  • erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle

Meidän yksikössämme pääset näkemään käytännössä miten älykkäät kiinteistöt muovaavat tulevaisuutta. Siemensillä on käynnissä useampia hankkeita, joilla älykkäiden kiinteistöjen avulla pystytään vastaamaan yhteiskunnan suurimpiin haasteisiin energiantuotannon ja -siirtämisen alueella.

Meillä pääset osaksi kansainvälistä organisaatiota ja osaavaa controlling -tiimiä. Tarjoamme myös monipuolisen näkymän globaalin yhtiön taloushallintoon sekä uusiin mahdollisuuksiin, joita digitalisaatio mukanaan tuo.

Työnkuva ja profiili tarkentuu hakijan osaamisen mukaan. Tarjoamme isona yhtiönä loputtomat mahdollisuudet itsensä kehittämiseen sekä yhtiön sisällä siirtymiseen niin Suomen sisällä kuin kansainvälisestikin.

Mitä muuta minun tulee tietää?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, toimi heti! Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa Division Controller Janne Nieminen, 050– 469 7404.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 17.04.2019 mennessä.

Varmistathan, että täytät kaikki vaaditut kohdat hakulomakkeesta parhaan tietosi mukaisesti. Käytämme antamiasi tietoja arvioidaksemme sopivuuttasi tehtävään.