(Poistunut julkaisusta)

Business Lead
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Haluatko olla uudistamassa kuluttajaliiketoimintaa, luomassa uusia palveluja ja muuttamassa työelämän vakiintuneita työskentelytapoja?

Me Telian kuluttajaliiketoiminnassa olemme muutosmatkalla kohti uutta, ketterää, asiakaslähtöistä, läpinäkyvää ja iteroivaa tapaa toimia. Toimintamme ytimessä ovat moniosaajatiimit, jotka ottavat vastuun oman alueensa tekemisestä ja päätöksistä. Tiimit käyttävät päätöksenteon tukena moderneja ja ketteriä metodeja asiakastarpeen tunnistamiseksi ja uusien konseptien kehittämiseksi. Tiimit vastaavat oman alueensa kaupallisesta menestyksestä.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt uutta osaajaa avainhenkilöksi kodin palveluiden liiketoimintaan. Nopeat valokuituyhteydet ja niihin tukeutuvat palvelut muuttavat ihmisten tapaa elää ja viihtyä kotona. Liiketoiminnan ytimessä on eri tekniikoilla toteutettavat kodin laajakaistapalvelut, joissa Telialla on vahva asema ja joiden edelleen kehittämiseen investoidaan merkittävästi joka vuosi. Lisäksi olemme yhä tiiviimmin tuomassa koteihin asiakastarpeiden perusteella kehitettyjä uusia kodin yhteyksiä hyödyntäviä palveluita.

Kuka sinä olet?

Haemme Business Leadia asiakastarvelähtöisen at Home liiketoiminta-alueen vetäjäksi. Tehtäväsi on johtaa tiimi erinomaisiin tuloksiin, sekä tukea ja esimerkilläsi viedä yritystämme kohti uutta toimintatapaa. Business Leadina vastaat alueen kaupallisista tavoitteista ja niiden toteutumisesta. Tiimisi tavoitteet ovat myyntiin, asiakasmäärään, asiakkuuden arvon kasvattamiseen ja asiakaskokemukseen liittyviä. Tiimi muodostuu monipuolisesta joukosta asiantuntijoista eri osa-alueilta, kuten myyntikanavat, markkinointi, asiakasviestintä, tuotteet ja asiakasanalytiikka.

Odotamme sinulta

 • Innostuneisuutta ja innostavaa otetta
 • Kokemusta (esim. myynnin) johtamisesta
 • Kokemusta asiakasymmärryksen hyödyntämisestä
 • Näyttöjä tuloksentekokyvystä
 • Toiminnan jatkuvaa kehittämistä
 • Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja eri tiimien välillä matriisissa
 • Kaupallista ajattelukykyä
 • Näyttöjä suunnitelmallisesta tekemisestä ja organisoinnista
 • Kokemusta ihmisten johtamisesta, erilaisuuksien hyödyntämistä ja tiimin valtuuttamista
 • Hahmotat kaupallisia kokonaisuuksia ja pystyt johtamaan kaupallisten konseptien syntymistä
 • Ymmärrät kuluttajaliiketoimintaa ja kaupallisia mittareita
 • Laajakaistaliiketoiminta on sinulle tuttua tai taustasi ansiosta omaksut bisneksen nopeasti
 • Sujuvaa englanninkielen taitoa
 • Kaupallisesti fokusoitunutta yliopisto – tai korkeakoulututkintoa

Mitä voit odottaa?

Tehtävä on aivan Telian kuluttajaliiketoiminnan ytimessä ja tarjoaa näköalapaikan kuluttajille merkityksellisessä ja jatkuvasti muuttuvassa liiketoiminnassa. Tehtävässä pääset mukaan vaikuttamaan teknologisessa (IoT, 5G) ja sosio-ekonomisessa (SoMe, Lean/Agile) murroksessa, jossa uusia yhteyksiä syntyy, sekä asiakas- että työntekijänäkökulmista!

Oletko jo huomannut, että tiimissämme on auennut myös toinen mielenkiintoinen positio, Business Manager, jonka roolikuvaus löytyy omana ilmoituksenaan?

Innostuitko?
Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen! Hakea voit nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 28.5.2018 mennessä.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Markus Lahtinen, 040 302 4099 (soittoajat: ti 15.5. klo 11–12 ja pe 18.5. klo 13–14).

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!