(Poistunut julkaisusta)

Business Lead, Teollisuus
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Digitaalisuus on todellisuutta jo perinteisessäkin teollisuudessa. Äly on yleistymässä nopeasti osaksi jokaista konetta ja laitetta. Me Elisalla haluamme olla mukana digitoimassa teollisuutta ja Sinä voit olla yksi avainpelureista tämän mukanaolon kiihdyttämisessä.

Etsimme nyt Business Leadia Elisan Teollisuus-liiketoimintaan.

Business Leadina sinä tulet johtamaan asiakaskentän tarpeiden tunnistamista, asiakkaiden kiinnostuksen herättämistä, liiketoimintaa, myyntiä ja toimittamista. Tehtävä ei ole kuitenkaan pelkkää liiketoiminnan johtamista vaan kyseessä on enemmänkin startup toiminnan vetämistä, eli uskallat hypätä itsekin asiakaskentän haasteisiin ja olla mukana tiimin kanssa rakentamassa ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. Lead roolissa sinulla tulee kuitenkin pysyä kokonaiskuva hallussa ja osaat johtaa myös alueen numeroita. Esimerkiksi aikaisempi menestyksellinen startup toiminta auttaa sinua tällä polulla. 

Tunnet valmistavan teollisuuden toimintaympäristön ja ymmärrät toimialan tavan kehittää liiketoimintaa ja tuotantoa. Pystyt kommunikoimaan ja osaat perustella ratkaisut sekä asiakkaan asiantuntijoiden, tuotantojohdon ja CxO tason kanssa. Oletkin työskennellyt jo itse toimialalla tai toimittanut palveluita teollisuudelle ja kasvattanut omaa verkostoasi teollisuuden osaajien, IT-alan ja näiden alojen toimijoiden keskuudessa.

Et tietenkään kasvata yksin Elisan teollisuus-liiketoimintaa vaan sinulla on alkuun 5 henkilön tiimi, jonka esimiehenä toimit samalla. Lisäksi pystyt hyödyntämään Elisan laajaa asiantuntijaporukkaa ja myyntiorganisaatiota ja partnereita. Liiketoiminnan kasvaessa hallitset myös tiimin koon kasvattamiseen liittyvät haasteet ja oma roolisi tulee varmasti kehittymään siihen suuntaan mihin sen haluat kehittyvän.

Suomen teollisuuden asiakkaat sijoittuvat ympäri Suomen painottuen Etelä-Suomeen. Asiakastyö on joka tapauksessa laajalti asiakkaiden tapaamista myös kasvotusten, joten sinulla tulisi olla matkustusvalmius Suomessa. Muuten työntekopaikka on vapaa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Vankkaa (5-10 v.) kokemuspohjaa IT-liiketoiminnasta tai sen osa-alueista sekä laajojen sopimuksien ja hinnoittelun johtamisesta
  • Erinomaista ymmärrystä teollisuuden toimialan tarpeista, trendeistä ja siitä miten liiketoimintaa kehitetään
  • Kokemusta yritysrajapinnassa toimimisesta ja kokemusta liiketoiminnallisesta vastuusta (Latest Estimate, Profit & Loss)
  • Laajaa tuntemusta IT-markkinasta teollisuuden toimialalla asiakastarpeineen, kilpailukeinoineen ja verkostoineen
  • Taitoa hallita ja johtaa liiketoiminta-alueesi sopimuksia ja hinnoittelua
  • Tehtävään soveltuvaa (AMK tai yliopisto) kaupallisen tai teknisen alan koulutusta
  • Taitoa toimia virtuaaliympäristössä tehokkaasti ja informatiivisesti sekä johtaa niin kumppaneita kuin muitakin sidosryhmiä
  • Esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja – toimit luontevasti erilaisissa esiintymistilanteissa ja viestit luontevasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin
  • Aikaisempaa esimieskokemusta

Tuntemus ja tietämys Smart Factory ja/tai Industry 4.0 konsepteista katsotaan ehdottomaksi suureksi eduksi.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, työkaveriksi mukavat kovan luokan osaajat, hyvän ja välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja kasvumahdollisuudet. Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa ja sen päälle vielä kannustavaa tulospalkkiota ja muita herkullisia henkilöstöetuja! Meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. 

Hae heti! Paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Jarnolta (Johtaja, Digitalisation Solutions, jarno.lahteenmaki@elisa.fi tai 0505060818).

Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.