(Poistunut julkaisusta)

Business Lead, Network and Security Services
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana asiakkaan liiketoiminnalle. Connectivity-yksikössä vastaamme asiakkaiden tietoliikenneliittymistä, -palveluista ja ratkaisuista.

Business Lead, Network and Security Services

Haemme Elisan Network and Security Services-liiketoimintaan Business Leadia vastaamaan yritysverkkopalveluista ja keskitetyistä ratkaisuista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Tarjoamme näköalapaikan johtavan suomalaisen tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluiden B2B-puolen liiketoimintaan. Kollegoinasi on kovan luokan osaajia - asiantuntijoita, ratkaisusuunnittelijoita ja Business Managereita - tietoliikenne- ja tietoturvapalveluiden alueelta. Connectivity Business Unitissa työskentelee kaikkiaan noin 180 tietoverkkojen ammattilaista eri rooleissa ja etsimme nyt vetäjää viemään yritysverkkopalvelumme uudelle tasolle.

Business Leadinä

Vastaat nimetyn liiketoiminta-alueen operatiivisesta johtamisesta, liikevaihto- ja kannattavuustavoitteiden saavuttamisesta. Johdat aktiivisesti sekä sisäisiä että ulkoisia sidosryhmiä ja vastaat yhdessä heidän kanssaan liiketoiminnan muutoshankkeiden läpiviennistä. Osallistut aktiivisesti budjetointiin ja strategiseen suunnitteluun sekä tarjooman kehitykseen. Varmistat liiketoiminnan arvon säilymisen, kehität uutta liiketoimintaa sekä varmistat liiketoiminnan muutoshankkeiden läpiviennin.

Teet päivittäin itsenäisiä ratkaisuja. Johdat aktiivisesti myynnin, markkinoinnin ja muiden sidosryhmien toimintaa myynnin edistämiseksi, tavoitteiden saavuttamiseksi ja prosessien toimivuuden varmistamiseksi jatkuvan parantamisen keinoin. Vastaat asiakastarpeen ymmärtämisestä ja markkinassa vaikuttavien trendien ja muutosten tunnistamisesta sekä tunnet merkittävimmät kilpailijat. Vastaat omalta osaltaan palvelukokonaisuuksiin liittyvien kyvykkyyksien kehittämisestä ja ratkaisujen kilpailukyvyn rakentamisesta.

Valmennat tiimiäsi ja itseäsi jatkuvan parantamisen toimintamalliin sekä ymmärrät laajasti palveluiden hyödyt asiakkaan liiketoiminnan kannalta.

Työpisteesi sijoittuu Elisan päätoimistoon Pasilaan, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tehtävässä edellytämme

Vahvaa kokemusta ja näyttöä ICT-liiketoiminnan ja muutoshankkeiden suunnittelusta ja johtamisesta, selkeitä näyttöjä tarjooman kehityksestä, tuotteistuksesta ja vastuualueen palveluista. Haet luovia ratkaisuja ja tuot rohkeasti uusia näkökulmia liiketoiminnan kehittämiseen ja ongelmanratkaisuun. Osaat positiivisesti haastaa nykyiset käytännöt sekä kyseenalaistaa omat uskomuksesi.

Lisäksi edellytämme asiakaslähtöisyyttä sekä monipuolista kokemusta prosessien ja toimintamallien kehittämisestä. Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja kykenet johtamaan kilpailukykyisen tarjooman kehittämistä.

Odotamme sinulta pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, asiakasymmärrystä, uusiutumiskykyä, verkostoitumistaitoja sekä viestintätaitoja. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta sekä suomen että englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista sekä hyvää esiintymistaitoa. Menestyäksesi tehtävässä, odotamme sinulta löytyvän sekä relevanttia työkokemusta että esimieskokemusta vähintään viiden vuoden ajalta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön verkko- ja tietoturvapalveluiden jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä liiketoimintajohtaja Kai Vuokkoon (kai.vuokko@elisa.fi tai 050 380 0192), joka kertoo sinulle mielellään lisää!