(Poistunut julkaisusta)

Business Lead, Elisa IT Business Unit
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Elisa IT-yksikkö vastaa yritysasiakkaiden IT-liiketoiminnasta, strategisesta suunnittelusta sekä liiketoiminnallisten tavoitteiden toteutumisesta.

Business Leadina vastaat strategisesta suunnittelusta ja liiketoiminnallisten tavoitteiden toteuttamisesta liiketoiminta-alueellasi. Osana työtehtäviäsi toimit vahvasti markkinoiden ja asiakastarpeiden leikkauspisteessä vastaten liiketoiminta-alueesi kilpailukyvystä ja laadusta, hankkeiden käynnistymisestä sekä kaupallisiin tavoitteisiin perustuvasta johtamisesta.

Pääset visioimaan, aistimaan ja tunnistamaan uusia liiketoiminta-aihioita sekä kehittämään vastuualuettasi jatkuvasti eteenpäin samalla, kun toimit oman alasi asiantuntijana niin sisäisissä verkostoissa kuin asiakasrajapinnassakin. Työskentelet aktiivisesti, rakentavasti ja saumattomasti sekä organisaation sisäisten sidosryhmien että ulkoisten kumppanien kanssa asiakastyytyväisyyden ja liiketoiminnan sujuvuuden kehittämiseksi. Samalla johdat oman tiimisi ja tuotealueesi kompetenssivaatimuksia ja varmistat, että ne täyttyvät. Vaikka rooli ei tässä vaiheessa ole esimiesrooli, toivomme sinulla olevan valmiutta toimia myös esimiestehtävissä suorille alaisillesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Vankkaa (5-10 v.) kokemuspohjaa IT-liiketoiminnasta tai sen osa-alueista sekä laajojen sopimuksien ja hinnoittelun johtamisesta
  • Kokemusta yritysrajapinnassa toimimisesta ja kokemusta liiketoiminnallisesta vastuusta (Latest Estimate, Profit & Loss)
  • Laajaa tuntemusta IT-markkinasta asiakastarpeineen, kilpailukeinoineen ja verkostoineen
  • Taitoa hallita ja johtaa liiketoiminta-alueesi sopimuksia ja hinnoittelua
  • Tehtävään soveltuvaa (AMK tai yliopisto) kaupallisen tai teknisen alan koulutusta
  • Taitoa toimia virtuaaliympäristössä tehokkaasti ja informatiivisesti sekä johtaa niin kumppaneita kuin muitakin sidosryhmiä
  • Esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja – toimit luontevasti erilaisissa esiintymistilanteissa ja viestit luontevasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin
  • Loistavia sosiaalisia taitoa ja kykyä toimia liiketoimintajohdon parissa vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi.
  • Näet mahdollisuuksia, seuraat luonnostasi mitä alalla tapahtuu ja nautit osaamisesi levittämisestä ympäristöösi

Työpisteesi sijoittuu Helsingin Kaarlenkadulle mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön verkko- ja tietoturvapalveluiden jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Iraan (ira.keskitalo@elisa.fi tai 050 3955471), joka kertoo sinulle mielellään lisää.