(Poistunut julkaisusta)

Business Lead, Digitaaliset asiointipalvelut
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Digitaalisten asiakaspalvelukyvykkyyksien avulla aiemmin hyödyttömät ja kalliit kontaktit voidaan kääntää tuottoisiksi ostaviksi asiakkuuksiksi. Me Elisalla haluamme tarjota ja luoda lisää ratkaisuja tuottaaksemme asiakkaillemme säästöjä ja mahdollisuuksia asiakaspalvelun tehostamisen keinoin. Pakkaamme kuuluu jo palveluita ja ratkaisuja, joilla pystymme nostamaan asiakkaidemme asiakaspalvelukyvykkyyttä. Mutta nyt etsimme Sinua tekemään ja johtamaan tason nostoa digitaalisen asioinnin liiketoiminnassamme.

Digitaalisen asioinnin Business Leadina vastaat asiakkaille tarjottavien digitaalisten asiointipalveluiden liiketoiminnasta. Nykyiseen palvelukattaukseen kuuluu mm. konsultointi, sovelluskehitys, integraatio, robotiikka ja digitaalinen asiakaspalvelu.

Sinä kykenet johtamaan aktiivisesti asiakaskentän tarpeita, asiakkaiden kiinnostuksen herättämistä, ratkaisualueen myyntiä, sekä toimittamista. Tämä tehtävä ei ole kuitenkaan pelkkää liiketoiminnan johtamista, vaan kyseessä on enemmänkin startup toiminnan vetämistä, eli uskallat hypätä itsekin asiakaskentän haasteisiin ja olla mukana tiimin kanssa rakentamassa ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. Lead roolissa sinulla tulee kuitenkin pysyä kokonaiskuva hallussa ja osaat johtaa myös alueen numeroita. Esimerkiksi aikaisempi menestyksellinen startup toiminta auttaa sinua tällä polulla.

Nykyinen useampi kymmenpäinen osasto/tiimi koostuu hyvistä asiantuntijoista ja tuletkin toimimaan myös esimies-asemassa tiimien vetäjille. Se minkälaiseen vauhtiin pääsette tiimin kanssa digitaalisen asioinnin liiketoiminnan kasvattamisessa ohjaa myös omia ambitioitasi ja pystytkin oman roolisi sisältöä muuttamaan kasvun yhteydessä.

Sinulla on kokemusta online palveluiden tuottamisesta, projekti- ja ratkaisuliiketoimintojen vetämisestä ja myynnistä, sekä ymmärrät miten yksityinen ja julkinen sektori kehittää liiketoimintaansa. Pystyt kommunikoimaan ja osaat perustella ratkaisut asiakkaan asiantuntijoiden, tuotantojohdon ja CxO tason kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Vankkaa (5-10 v.) kokemuspohjaa IT-liiketoiminnasta tai sen osa-alueista sekä laajojen sopimuksien ja hinnoittelun johtamisesta
  • Ymmärrystä digitaalisiin asiointipalveluihin liittyvistä asiakastarpeista, trendeistä ja siitä miten liiketoimintaa kehitetään
  • Kokemusta yritysrajapinnassa toimimisesta ja kokemusta liiketoiminnallisesta vastuusta (Latest Estimate, Profit & Loss)
  • Laajaa tuntemusta IT-markkinasta toimialalla asiakastarpeineen, kilpailukeinoineen ja verkostoineen
  • Taitoa hallita ja johtaa liiketoiminta-alueesi sopimuksia ja hinnoittelua
  • Tehtävään soveltuvaa (AMK tai yliopisto) kaupallisen tai teknisen alan koulutusta
  • Taitoa toimia virtuaaliympäristössä tehokkaasti ja informatiivisesti sekä johtaa niin kumppaneita kuin muitakin sidosryhmiä
  • Esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja – toimit luontevasti erilaisissa esiintymistilanteissa ja viestit luontevasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin
  • Aikaisempaa esimieskokemusta

Asiakkaat sijoittuvat ympäri Suomen painottuen Etelä-Suomeen. Asiakastyö on asiakkaiden tapaamista myös kasvotusten, joten sinulla tulisi olla matkustusvalmius Suomessa. Muuten työntekopaikka on vapaa.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, työkaveriksi mukavat kovan luokan osaajat, hyvän ja välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja kasvumahdollisuudet. Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa ja sen päälle vielä kannustavaa tulospalkkiota ja muita herkullisia henkilöstöetuja! Meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. 

Hae heti! Paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä Jarnolta (Johtaja, Digitalisation Solutions, jarno.lahteenmaki@elisa.fi tai 0505060818).

Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.