(Poistunut julkaisusta)

Business IT Manager
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Eltel vahvistaa IT-organisaatiotaan ja haussa on nyt Suomen toimintoihin

Business IT Manager

vastaamaan Eltelin Suomen liiketoimintoja tukevista sovelluspalveluista ja tiimin vetämisestä. Tehtävän sijainti on Eltelin Espoon pääkonttori.

Business IT Managerina vastaat yhdessä tiimisi kanssa liiketoimintaa tukevien sovellusten päivittäisistä tukitoiminnoista ja niiden elinkaaresta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä palveluntoimittajien, organisaation sekä IT-kollegojesi kanssa ja huolehdit, että Eltelin liiketoiminnan ammattilaiset pystyvät toteuttamaan työnsä tehokkaasti ja laadukkaasti toimivien IT-sovellusten avulla.

Työssäsi osallistut myös liiketoimintaa eteenpäin vievien sovellusratkaisujen kehittämiseen yhdessä muun organisaation sekä kumppaneiden kanssa. Tehtävässä pääset vahvasti vaikuttamaan Eltelin tulevaisuuden työskentelytapoihin, sillä tavoitteena on lähivuosina tehostaa liiketoimintaa automatisaation ja digitalisaation avulla. Tehtävässä raportoit Suomen liiketoiminnan COO:lle ja toimit myös Suomen laajennetun johtoryhmän jäsenenä.

Menestyäksesi tehtävässä, omaat tehtävään soveltuvan kaupallisen tai teknisen koulutuksen. Sinulla on kokemusta IT-sovellusten kehittämisestä sekä elinkaarihallinnasta ja valmiuksia johtaa ja kehittää vastuualuettasi laaja-alaisesti. Arvostamme myös kokemusta tiimin vetämisestä sekä projektinjohtamisesta.

Olet persoonana aktiivinen ja aikaansaava. Sinulla on kehittyneet yhteistyötaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Esimiehenä olet kannustava ja ohjaat tiimiäsi tuloksellisesti. Vahvuuksiasi ovat kehitysmyönteisyys ja visionäärinen ote IT-ratkaisuiden kehittämiseen. Olet utelias, pidät itsesi ja organisaatiosi ajan tasalla teknologioiden kehittymisessä.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 26.5. mennessä. Lisätietoa tehtävästä antavat Talenten konsultit Tuija Kinnunen, 040 6735262, tuija.kinnunen@talente.fi tai Eila Karhu, 044 773 0435, eila.karhu@talente.fi.