(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS INTELLIGENCE MANAGER
Axactor Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Tässä roolissa pääset kehittymään Business Intelligence ammattilaiseksi ja kehität yrityksemme raportoinnin työkaluja ja tuet liiketoiminnan tarpeita.

BI Managerin roolissa työskentelet raportoinnin ja operatiivisen analyysin parissa liiketoiminnan tarpeiden ja kehitysalueiden mukaisesti. Luot työkaluja ja raportteja liiketoiminnan vaatimuksista. Kehität analysoinnin kautta prosesseja operatiiviseen toimintaan ja vastaat sidosryhmien kysymyksiin. Varmistat raporttien ja tietojen oikeellisuuden ja tarkoituksenmukaisuuden liiketoiminnan näkökulmasta. Toimit tiiviissä yhteistyössä paikallisen operatiivisen toiminnan, Axactor Groupin BI-organisaation, IT-asiantuntijoidemme, Axactor Groupin portfolio-osto-osaston sekä asiakkaiden ja myynnin kanssa.

Omaat aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai haluat kehittyä Business Intelligence ammattilaiseksi. SQL, Excel  - SVM,  PowerPoint, Power BI ovat sinulle tuttuja työkaluja.

Toivomme sinulta löytyvän sopivan koulutustaustan lisäksi kiinnostusta finanssialaan. Sinulla on sujuvat suomen- ja englannin kielen taidot. Sijaintina tässä roolissa on Jyväskylä tai Helsinki. Työ edellyttää satunnaista matkustusvalmiutta Jyväskylän ja Helsingin välillä sekä silloin tällöin myös muissa Axactorin maissa.

Tarjoamme sinulle merkittävän roolin kovassa kasvuvauhdissa olevassa pörssiyrityksessä, jossa töitä tehdään hyvässä yhteistyössä yli tiimi- ja maarajojen. Uudet työntekijät perehdytetään niin uusiin työtehtäviin kuin työyhteisöön. Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittämään sitä edelleen. Viihdyt varmasti, jos olet rento mutta terävä kaveri ja omaat vahvan analysointikyvyn. Suomessa meitä on töissä 40 henkilöä, joista suurin osa työskentelee Jyväskylässä vastaremontoiduissa tiloissa Innova 2:ssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Seniorikonsultti Elisa Puolakka puh. 040 7131 583. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.9.2019 osoitteessa www.mercuriurval.com, viite FI-14200.