(Poistunut julkaisusta)

Business Intelligence Manager
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Oletko positiivisella energialla ja liiketoimintalähtöisellä ajattelulla varustettu analytiikan ammattilainen? Innostutko business intelligence -toiminnon kehittämisestä ja saat muutkin innostumaan? Näetkö, että keskeneräisyys on täynnä mahdollisuuksia?

"Tehdään niin kuin on aina tehty" -asenne ei tässä roolissa toimi, sillä etsimme business intelligence manageria, joka palaa halusta viedä asioita uudelle tasolle. Business intelligence managerina tuotat analysoitua tietoa ja analyyseja päätöksenteon tueksi sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Lisäksi vastaat analytiikkatyökalujen ja -menetelmien kehittämisestä sekä analytiikkapalvelujen tuotannosta asiakasprojekteissa. Omaat loistavat sosiaaliset taidot, koska vastuullasi on jalkauttaa vahva tiedolla johtamisen kulttuuri koko organisaatioomme.

Päätehtävänäsi on johtaa ja kehittää toimintaa sekä vastata siitä, että business intelligence -toiminnon tavoitteet saavutetaan. Hallitset siis erityisen hyvin kokonaisuuksia ja osaat ajatella strategisesti. Lisäksi hoidat oman vastuualueesi analytiikkaa ja toimit samalla sparraajana muille business intelligence -toiminnossa työskenteleville. Tehtävässä raportoit asiantuntija- ja tukipalveluiden johtajalle sekä matriisissa liiketoimintajohdolle.

Toivomme, että sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia:

- Kattava kokemus BI-järjestelmien ja analytiikkamenetelmien sekä -työkalujen käytöstä ja kehittämisestä.

- Näyttöjä analytiikan ja raportoinnin kehittämisestä.

- Strategialähtöinen ja tulossuuntautunut toimintatapa.

- Hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky.

- Rohkeus haastaa vallitsevat oletukset ja toimintatavat.

- Erinomaiset IT -taidot.

- Ymmärrys leanista sekä prosessien kehittämisestä.

 

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uutta analytiikkaan perustuvaa liiketoimintaa.

- Tilaisuuden jättää jälkesi henkilöstöalan alati kehittyvän maailmaan.

- Muutoksessa olevan yrityskulttuurin, jossa rohkeus ja innovatiivisuus ovat korkeassa arvossa.

- Reilun 130 henkilön vankkumattoman tuen työllesi.

- Itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän.

 

Tutustu Seureen tarkemmin täältä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija- ja tukipalveluiden johtaja Teemu Asumaa, 050 467 5599, pe 4.5. klo: 12-14, ma 7.5. klo: 9-11 ja pe 11.5. klo: 12-14.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta jätä hakemuksesi viimeistään 20.5.2018 mennessä. Liitä hakemukseesi CV:si ja palkkatoiveesi.