(Poistunut julkaisusta)

Business Intelligence -koordinaattori
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Työavain 6-2-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 28.02.2018  kello 15:45
Espoo Marketing Oy , Innopoli 2, Tekniikantie 14 02150 Espoo
Tytäryhteisöt, Espoo Marketing Oy
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Tule louhimaan tietoa Espoo Innovation Gardenin innovaatioekosysteemistä.

Espoo Marketing Oy on Espoon kaupungin 100 % omistama kaupunkimarkkinointiyhtiö. Sen tehtävänä on houkutella yrityksiä, investointeja ja vierailijoita Espooseen sekä auttaa toimijoita menestymään Pohjois-Euroopan suurimmassa innovaatiokeskittymässä Espoo Innovation Gardenissa sekä Visit Espoon matkailuekosysteemissä. Espoo Marketingin rooli on olla näissä ekosysteemeissä kasvun orkestroija, jonka toiminta perustuu asiakkaiden palvelemiseen ja yhdessä tekemiseen.

Haemme nyt tiimiimme taitavaa tiedon louhijaa ja analysoijaa Espoo Innovation Gardenin orkesteroinnin tueksi.

Hakemamme henkilön intohimona on tiedon etsiminen, jalostaminen, tuottaminen ja analysointi sekä visuaalisten, konkreettisten raporttien tuottaminen jatkojalostusta varten. Henkilö osaa poimia olennaisen keräämästään tiedosta ja muuttaa sen helposti ymmärrettävään muotoon. Hän tietää, miten avainasiakastietoa kerätään ja hoidetaan sekä miten numerot, taustatiedot ja yksityiskohdat rakentavat tarinaan luotettavuutta ja kiehtovuutta.

Edellytämme hakijalta tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa, rakkautta numeroihin, analyyttisyyttä ja analyyttistä tutkimusotetta, kokonaisuuksien ymmärtämistä ja yksinkertaistamisen taitoa numeroiden pohjalta, mutta myös markkinointihenkisyyttä, palvelu- ja edelläkävijäasennetta, suunnitelmallisuutta, tavoitteellisuutta, ketteryyttä excelin ja powerpointin käytössä sekä suomen lisäksi hyvää englanninkielen taitoa.

Toimenkuva:

  • Ekosysteemin yritysten ja avainasiakastietojen kerääminen, ylläpito ja erilaiset listaukset
  • Menestystarinoiden ja muun tiedon kerääminen ekosysteemistä ja tunnuslukujen muodostaminen
  • Rankingien ja raporttien tuottaminen
  • Faktapohjaisen materiaalin tuottaminen myynti- ja markkinointimateriaaleihin ja myyntiargumenteiksi

Tarjoamme vauhdikkaan ja mielenkiintoisen edelläkävijätyöympäristön, jossa jokainen päivä on erilainen. Saat olla mukana rakentamassa Suomen tulevaisuutta ja tavata päivittäin maailman parhaita startupeja, kasvuyrityksiä ja kansainvälisiä suuryrityksiä sekä huippuosaajia.

Tarjoamamme tehtävä on vakituinen ja se täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Ilmoita hakemuksessasi palkkatoiveesi

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Sopimusala: Muu sopimus

Lisätietoja tehtävästä

Linkki lisätietoihin

Markkinointipäällikkö Katja Mäkelä
043 825 2319
8.2. klo 13-14 ja 14.2. klo 10-11